FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - STEAUA, SÎMBĂTĂ, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO ŞI M.GSP.RO

Promisiunea cu care Mihai Stoica l-a convins pe Becali » Grigoraş vine la vară!

Articol de - Publicat vineri, 30 martie 2012 00:00 / Actualizat joi, 29 martie 2012 21:10

Managerul i-a garantat patronului că-l va convinge pe antrenorul de la Pandurii să preia Steaua pentru campionatul următor. Grig e, şi el, mai tentat ca oricînd să treacă la un club mare pentru prima oară în cariera lui


Becali vrea să-l angajeze în vara asta pe antrenorul din Liga 1 pe care-l admiră cel mai mult. Petre Grigoraş l-a cucerit pe patronul Stelei cu stilul spectaculos al echipei pe care a format-o la Tîrgu Jiu şi are parte şi de susţinerea noului manager din Ghencea, Mihai Stoica.

MM chiar a discutat cu Becali despre Grig: "O să vezi că-l conving să vină în vara asta!". Gigi îl mai abordase pe tehnicianul Pandurilor şi înaintea sezonului în curs, dar antrenorul n-a putut fi convins să accepte. Atunci l-a speriat tocmai comportamentul lui MM, care ocupa acelaşi post avut şi acum şi căuta un tehnician în Italia. Pînă la urmă, el l-a propus pe Ronny Levy. "N-am cum să vin fără să fiu dorit de managerul clubului", a reacţionat atunci Grigoraş.

Opiniile lui Mihai Stoica s-au schimbat de atunci şi l-a lăudat des pe antrenorul de la Tîrgu Jiu în emisiunile de la DigiSport la care a participat. Iar Grig e, şi el, decis să treacă la un alt nivel, după ce şi-a împărţit cariera între grupări mici şi mediocre. Contractul lui cu Pandurii expiră după ultima etapă a acestei stagiuni şi e conştient că i-ar fi dificil măcar să repete parcursul bun pe care "minerii" l-au avut în acest sezon, fiindcă lotul s-a subţiat în iarna asta şi e de aşteptat să mai piardă cîţiva jucători în vară.

Joacă exact cum vrea Gigi
Grigoraş a impus la Pandurii un stil ultraofensiv şi bazat pe posesie şi un sistem 4-3-3, al cărui fan e Becali. Gigi s-a plîns în timpul mandatului lui Ilie Stan: "Mi-ar plăcea să jucăm 4-3-3, dar îţi trebuie antrenor tare pentru asta şi nu ştiu dacă Ilie e în stare". Grigoraş a jucat la fel şi la Galaţi.

A fost stelist un an
Grig a trecut prin Ghencea, dar în cariera de fotbalist. A îmbrăcat tricoul roş-albastru în sezonul 1989-1990, în care a strîns 15 jocuri în campionat şi a marcat două goluri, iar echipa a terminat pe poziţia a treia.

"Nu vin la Steaua decît dacă am încredere sută la sută că pot să cîştig campionatul. Altfel, nu, fiindcă nu vreau doar să bifez acest club în CV"
Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

34 de goluri a marcat Pandurii în acest sezon, cu 6 mai multe decît a dat Steaua! Atacanţii pe care Grigoraş îi foloseşte acum sînt Alexandru Maxim, Batin şi Ibeh

6 echipe a antrenat Grigoraş (47 de ani) în cariera lui: Farul, Oneşti, Moineşti, Oţelul, Poli Iaşi şi Pandurii

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (96)
gauridehota
gauridehota  •  31 Martie 2012, 12:48

gauri de hota centrala gaze etc diverse dimensiuni cu masina speciala de dimensiuni mici care se incadreaza in spatii reduse prin taiere fara praf si vibratii executii rapide 15 minute tel:0768000994 ://www.youtube.com/watch?v=qpiGnuuKkE4&feature=related

je__
je__  •  30 Martie 2012, 23:33
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Las' sa vina, sa-l invete tehnicianul Gigi cum sa faca echipa...! :))))) Si pe urma sa-l dea afara cu un sut in fund, la fel cum a facut cu toti ceilalti. Noroc ca mai sunt si din cei care ling unde a scuipat jiji, nu-i asa Slughita? :)))) Pardon, Stoichita am vrut sa zic...

liviuemil
liviuemil  •  30 Martie 2012, 19:43

Pai daca tot il aduceti, atunci nu mai alergati voi dupa jucatori, lasati-l pe el sa faca transferurile.

Vezi toate comentariile (96)
Comentează
Close