FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO 0-0

Promisiunea lui Borcea: "Dacă mergem în Ligă, încerc să vi-l aduc pe Mutu!"

Adrian Mutu trece printr-o perioadă mai puţin bună la Cesena.
Adrian Mutu trece printr-o perioadă mai puţin bună la Cesena.

Articol de - Publicat luni, 02 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 01 aprilie 2012 23:30

Borcea i l-a promis pe ”Briliant” lui Ciobi din vară, dar, mai întîi, Dinamo trebuie să ocupe unul dintre primele două locuri.

Roş-albii se pregătesc de o mare lovitură în mercato de vară: readucerea lui Adrian Mutu în Ştefan cel Mare după 12 ani! Atacantul de 33 de ani a fost îmbiat de Cristi Borcea să se întoarcă la Dinamo pentru a o duce în grupele Champions League, visul şi obsesia nu doar ale acţionarului, ci şi ale fanilor. Iar apropiaţi ai lui Borcea susţin că "Briliantul" a transmis că ia în considerare propunerea, dacă roş-albii vor termina pe unul dintre primele două locuri în clasamentul actualei ediţii, ceea ce ar duce formaţia în preliminariile Champions League.

Deocamdată la nivel de vis
"Este un vis pe care l-aş vrea împlinit cît mai curînd, acela de a-l revedea pe Adi Mutu în tricoul lui Dinamo. Şi sper ca el să se realizeze cînd echipa va merge în Champions League. Trebuie să se întîmple şi una, şi alta!", a mărturisit ieri Cristi Borcea. Chiar dacă pare de domeniul SF încă, mutarea ar putea fi înlesnită de faptul că gruparea "Briliantului", Cesena, este cu un picior în Serie B şi vrea să se despartă de capriciosul atacant, chiar dacă acordul expiră abia în vara lui 2013. Ar mai rămîne un alt amănunt important de stabilit la centimă: salariul jucătorului, unul consistent, şi să nu vină vreo superofertă financiară pentru el, din ţările arabe, în vară.

7 goluri din cele 18 marcate de Cesena, "lanternă roşie", în actuala Serie A au fost semnate de Adrian Mutu

1,8 milioane de euro este salariul anual al atacantului român, sosit vara trecută gratis de la Fiorentina

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (41)
ciocaneanu
ciocaneanu  •  03 Aprilie 2012, 00:18

Asta le-ar mai lipsi ciinilor, inca o epava de-a lui Jovani, finantata pe final de cariera de echipa Dinamo. Pe Ganea l-au lasat sa plece ca are 24 de ani dar il vor Mutu ca e "ieftin"!

doc888
doc888  •  02 Aprilie 2012, 22:44

Borcea... Dinamo... Mutu...Liga HAHAHAHAHA

florinch
florinch  •  02 Aprilie 2012, 16:33

Iar daca trecem de grupele CL vor veni la Dinamo Messi,Cristiano Ronaldo,Fabregas,iar in locul lui Balgradean,Casillias (cu tot cu iubita).Bineinteles toti adusi de Borcea (in so0mn).

Vezi toate comentariile (41)
Comentează