FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Promisiunea lui Borcea: ”Vom ajunge în grupele Ligii. Cu chinuială, dar ajungem!”

Borcea vrea să retrăiască la vară clipele din 2007, cînd
Borcea vrea să retrăiască la vară clipele din 2007, cînd "cîinii" au luat ultimul trofeu, titlul de campioană

Articol de - Publicat joi, 22 decembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 21 decembrie 2011 20:01

Cristi Borcea vede din America un 2012 de-a dreptul exploziv, cu premiere faste pentru dinamovişti. ”Oracolul de la Miami” a dezvăluit cum crede el că va arăta clasamentul Ligii 1 la finalul sezonului

- Domnule Borcea, direct la subiect, cîţi jucători mai are nevoie să transfere Dinamo pentru a rămîne în cursa pentru titlu?
- Minimum doi, maximum trei. Dar să fie de calitate. O să mă întorc în ianuarie, voi discuta cu colegii Badea şi Săvulescu, rezolvăm cazul şi gata!

- E nevoie de mulţi bani?
- Mulţi, puţini, nu mai contează acum. Oricum, fără bani, în momentul de faţă, nu poţi lua ceva de calitate. Iar nouă ne trebuie calitatea întîi. De exemplu, eu am vrut în vară să-i iau pe Chiricheş, pe Nikolici, pe Florin Costea, pe Rusescu. Altfel era viaţa cu ei în echipă, nu?!

"51 la sută şanse la titlu"

- Ce posturi o să trebuiască să acoperiţi? Sau ce jucători vizaţi?
- Asta o voi discuta cu ceilalţi acţionari şi cu antrenorul. Repet, ne mai trebuie 2-3 jucători, atît. Dacă nu-i luăm sau nu sînt de valoare, atunci nu terminăm nici în primele 5!

- În procente, ce şanse aveţi acum la cîştigarea titlului?
- 51 la sută.

- Sînteţi primul care oferă o cifră.
- Sînt sigur că va fi bine.

- Cum vedeţi clasamentul la finele campionatului?
- 1. Dinamo. 2. Steaua. 3. Vaslui. 4. CFR. 5. Rapid.

Vrea Steaua pe doi

- Şi credeţi că va ajunge Dinamo, în sfîrşit, în grupele Champions League?
- Da! Cu chinuială, însă va ajunge!

- Totuşi, credeţi că Steaua va termina pe un loc de preliminarii în Champions League? Vă gîndiţi şi la binele naşului Gigi Becali?
- Da, după Dinamo. Lasă să intre banii în familie!

- Va pleca vreun jucător dintre cei de bază?
- Nu. O să discutăm cu Dănciulescu, cu Niculae, cu Munteanu, cu cine mai e, să prelungim pe încă un an. Trebuie să ieşim campioni!

Topurile lui Borcea la final de an

Jucători
1. Torje
2. Chivu
3. M. Niculae
4. Mutu
5. Dănciulescu

Antrenori
1. Ciobotariu
2. M. Lucescu
3. D. Munteanu
4. D. Petrescu
5. Olăroiu

Stranieri
1. Wesley
2. D. Kone
3. Diabate
4. Adailton
5. Cadu

"Cele mai mari dezamăgiri ale anului 2011 au fost pierderea finalei de Cupă în faţa Stelei şi eşecul de la noi acasă în faţa aceloraşi rivali. Dar ne vom revanşa în 2012, sînt convins de asta" (Cristi Borcea, acţionar Dinamo)

La cadouri mai mulţi ca la meciuri :)

Dinamoviştii s-au strîns ieri mai mulţi decît au fost la majoritatea partidelor de pe teren propriu din acest sezon. Aproximativ 350 de oameni, foste glorii dinamoviste, conducători şi o sumedenie de copii, plus Alexe, Scarlatache, Pulhac, Pătraşcu şi alţii, au împărţit cadouri puştilor legitimaţi în Ştefan cel Mare. "Moş Crăciun e dinamovist", au spus "cîinii", apoi au făcut poze şi au acordat autografe micuţilor.

"Greşelile de arbitraj ne-au afectat pe toţi!"
Liviu Ciobotariu e mulţumit de anul 2011, reuşind cu Dinamo să termine pe primul loc, plus o calificare în semifinalele Cupei României, dar e dezamăgit de arbitraje. "Tot turul au fost multe probleme de arbitraj, am văzut şi la FC Vaslui - Rapid nişte greşeli mari. Nu ştiu dacă trebuie aduse brigăzi din străinătate pentru că avem şi noi arbitri buni, ca Balaj, Tudor sau Bocăneală, dar, din păcate, ai noştri au greşit cam des şi au deranjat pe toată lumea", a spus Ciobi la GSP TV.

Inbox:
- Bakaj se revoltă în fiecare zi că a devenit rezervă eternă: "Mie îmi place la Dinamo, dar dacă nu joc, nu pot rămîne aici. Trebuie să-mi găsesc o altă echipă unde să evoluez ca să nu pierd contactul cu echipa naţională".
- Dinamo vrea să rezolve repede transferul lui Paul Pîrvulescu, de la Gaz Metan. "Trebuie să-l aducem pe Paul, este un dinamovist adevărat de care avem nevoie", a zis Ciobotariu.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (14)
albanezul1
albanezul1  •  27 Decembrie 2011, 18:27

Cum sa nu, in visele lui erotice poate!

montgomerry
montgomerry  •  23 Decembrie 2011, 07:19

Un sfat pentru Borcea:ramai la Miamai,ne merge bine fara tine.

raven99
raven99  •  22 Decembrie 2011, 13:59

Mai prietene (butelie)...lasa visele si caii verzi pe pereti..du-te in viata si vinde actiunile alea odata...LASA-NE!!!!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează