FOTBAL  »  Superliga  »  AFACERE

Proprietari străini la alt club din Liga 1? Președintele echipei anunță: „Insistă să aducă un investitor din China”

FC Argeș ar putea fi preluată de investitori străini +12   FOTO
FC Argeș ar putea fi preluată de investitori străini

Articol de - Publicat vineri, 14 august 2020 18:25 / Actualizat vineri, 14 august 2020 18:40

Dinamo a fost preluată de un grup de investitori spanioli, iar același lucru s-ar putea întâmpla și la alt club din Liga 1. FC Argeș, club revenit în Liga 1 după 11 ani, ar putea intra sub patronajul unor firme din străinătate, a anunțat azi președintele alb-violeților. 

Cristian Gentea, președintele Consiliului de Administrație de la FC Argeș, a dezvăluit că o firmă din Anglia e interesată de dubla campioană a României. Reprezentații britanicilor le-ar fi promis argeșenilor că vor să vină la Pitești alături de un investitor din China. 

„Legat de firma din Anglia. Din acest punct de vedere, discuțiile au existat și sunt în plină desfășurare. Dumnealor au venit și au insistat pe varianta aducerii unor jucători de perspectivă la echipa noastră. Bineînțeles, istoria, situația actuală a echipei și baza sportivă – prezentate de noi – chiar i-au impresionat.

Pe lângă posibilitatea aducerii unor jucători de perspectivă, dumnealor insistă pe varianta aducerii unui investitor din China la clubul nostru. Nu pot spune că sunt foarte încântat, însă vom vedea! Orice ar fi, FC Argeș rămâne echipa noastră, a Piteștiului și a județului.

În plus, chiar de săptămâna viitoare vom bate palma cu două firme importante. Dintre care, una este din domeniul energiei”, a declarat Cristian Gentea, președintele „vulturilor violeți”, potrivit site-ului oficial al piteștenilor. 

Al șaselea transfer al verii la FC Argeș 

Între timp, piteștenii au anunțat cel de-al șaselea transfer al verii. Este vorba despre mijlocașul paraguayan David Meza Colli, ultima oară la Petrolul Ploiești. 

FC Argeș s-a mai întărit în această vară cu mijlocașul Georgian Honciu și atacantul Ndiaye Mediop, ambii de la Dunărea Călărași, fundașul Gabi Matei (Academica Clinceni), mijlocașul Gabriel Deac (Petrolul Ploiești) și portarul Alexandru Greab (Sepsi Sfântu Gheorghe).

VIDEO Imaginile bucuriei de la Pitești, după ce FC Argeș a promovat în Liga 1

+8 FOTO

Citește și alte știri despre Liga 1: 

DINAMO. Conducere nouă, aceleași conflicte » PCH a răbufnit, după anunțul plecării lui Dănciulescu

LPF a anunțat programul etapei 1 a noului sezon de Liga 1: FCSB deschide runda, Dinamo o închide

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
sirius8121955
sirius8121955  •  14 August 2020, 21:19

Da Doamne sa vina un chinezoi si la fcsb, sa faca echipa serioasa din ea, sa ne scape de ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ioan1964
ioan1964  •  14 August 2020, 20:52

fara d-nul DURU ,FRF -ul va derapa in continuare!

belane
belane  •  14 August 2020, 20:07

Nu mai inteleg, pana ieri erau SCM Pitesti, apoi i-a transformat primaria in Campionii FC Arges iar acum sunt FC Arges ? ce s-a intamplat, v-a dat Penescu palmaresul pan' la urma ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează