FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Propune o schimbare majoră! Stelistul Gabi Balint ştie cum îşi poate reveni Dinamo: "Ar fi un şoc, jucătorii ar fi mai motivaţi"

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 noiembrie 2017 19:54

Gabi Balint, unul dintre jucătorii emblematici ai Stelei, propune o soluţie prin care Dinamo s-ar putea redresa: disputarea meciurilor pe Arena Naţională, cel mai mare stadion al ţării. 

"E nevoie de un şoc la echipă, poate nişte prime promise jucătorilor în cazul în care reuşesc să prindă play-off-ul. Poate ar fi mai bine să joace pe Arena Naţională. Poate că jucătorii ar fi mult mai motivaţi acolo. Problema la jucători e una mentală. Miriuţă a lucrat cu ei, nu se pune problema că jucătorii sunt nepregătiţi.

Faţă de echipa din sezonul trecut, categoric că Dinamo a scăzut din valoare. În plus, jucătorii care au jucat la un anumit nivel, Hanca şi Filip, nu mai au aceleaşi evoluţii", a declarat Gabi Balint, la TV Digi Sport. 

Imediat după venirea lui Contra, Dinamo a început să joace meciurile de pe teren propriu pe Arena Naţională. Treptat, începând cu actualul sezon, "câinii" s-au întors pe propria arenă şi nu mai disputat niciun meci pe cel mai mare stadion al ţării. 

Vezi şi:

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
craz1est
craz1est  •  22 Noiembrie 2017, 23:04

Daca se tine protestul de adeziune al pesedistilor pentru prea iubitul lor lider mustacios in prefata meciului Dinamo - Iasi pe national arena..., atunci meciul se va juca cu portile inchise si probabil acel soc la echipa de care vorbeste Balint, ar fi posibil.

travka
travka  •  22 Noiembrie 2017, 21:36

pai si cine plateste chiria la Arena? in groapa e 1500 euro chiria, la Arena e de 10 ori mai mult cel putin, si vin 240 de suporteri ultrasi fanatici inraiti superbi mirobolanti atarnatori de carpe

alskar
alskar  •  22 Noiembrie 2017, 21:07
Postat de gannicus2014 pe 22 Noiembrie 2017, 20:45

negoita are nevoie de un singur rand pentru suporteri, nu de un inel...plus ca are antecedente si e pus sa plateasca in avans, nu se mai risca niciun organizator sa mearga pe incredere cu pianistul

dar cei 300 vor ÎN INEL(!)

Vezi toate comentariile (12)
Comentează