FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Prunea îl trimite pe Turcu la Comisia de Disciplină pentru afirmaţii calomnioase!

Articol de GSP - Publicat marti, 27 aprilie 2010 00:00

Managerul sportiv al lui Dinamo, Florin Prunea, spune că nu ia în calcul despărţirea de gruparea din Ştefan cel Mare, însă recunoaşte că va cere comisiilor LPF ca Vasile Turcu să fie judecat pentru acuzaţiile pe care le-a lansat la adresa lui.

"Eu nu calomniez pe nimeni şi solicit acelaşi tratament. Nu ştiu ce prevede regulamentul Ligii, dar vreau ca lucrurile să se întîmple conform normelor în vigoare. Nu ştiu dacă e o premieră faptul că cer o acţiune  împotriva unei persoane din acelaşi club ca şi mine, dar nu se mai poate continua aşa.

Nu am jignit pe nimeni, nu mai puteam la infinit să se continue cu aceste minciuni care îmi afectează imaginea. Accept să fiu criticat, însă nu jignit. Îmi văd de treaba mea, în afara deciziei de a nu mai sta pe bancă îmi continui activitatea ca şi pînă acum", a spus Florin Prunea la Contraatac, pe GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  27 Aprilie 2010, 17:47

M-am saturat de voi!! de TOTI! VREAU FOTBAL !!! M-am saturat de zugrav, de cioban, de cofetar, de mititel, de mitica, de elefant, de butelie, etc. EU VREAU FOTBAL !!! ATAT!

 •  27 Aprilie 2010, 17:15

si daca turcu nu o sa isi achite eventuala sanctiune risca dinamo sa nu mai fie programata????pt ca turcu e un apropiat al clubului dinamovist(e creditor)....aproximativ ca in cazul lui becali.....nu?????

Vezi toate comentariile (2)
Comentează