FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Prunea: "Nu i-a fost greu lui Borcea să mă aducă la Dinamo"

Articol de - Publicat vineri, 19 februarie 2010 00:00

Noul manager sportiv al lui Dinamo, Florin Prunea, este încântat că revine în Ştefan cel Mare şi spune că se va ocupa de orice problemă de natură sportivă, de relaţiile internaţionale şi de transferuri.

"Cu Niculae şi Claudiu Niculescu am şi jucat. Este o revedere placută. Am emoţii mai mari decât atunci când jucam. O să fiu foarte apropiat de echipă, mă voi ocupa de problemele sportive, de relaţiile internaţionale şi de transferuri. O să stau şi pe bancă.

Nu i-a fost greu lui Cristi Borcea să mă convingă. Am intrat la 9 ani pe poarta stadionului. Ştiu totul despre această echipă.

Arbitrii români nu sunt hoţi, sunt capabili să conducă orice partidă. E presiune mare pe ei. Nu aţi văzut că se greşeşte şi în meciurile în care sunt 6 arbitri?", a declarat Florin Prunea.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (3)
rawmelodyman
rawmelodyman  •  19 Februarie 2010, 18:55

Nu i-a fost deloc greu... sunt usor coruptibil

 •  19 Februarie 2010, 17:25

A fost dat afara de la FRF intr-un caz de coruptie, este anchetat in continuare in calitate de inculpat (nu stiu daca e o calitate :P), si cine il angajeaza?... Exact asta meritam, ca tara, ca popor, ne meritam soarta. Vorbim de mentalitate, de principii morale, de europenizare si noi promovam oameni ca prunea. Pai daca un oficial al Federatiei Engleze de Fotbal era inculpat intr-un caz de coruptie, credeti ca Arsenalul in angaja?

chris_gali
chris_gali  •  19 Februarie 2010, 17:23

o rusine de portar care in loc sa fie acum la puscarie a ajuns la Dinamo !!!!???....traim in Romania , tara tuturor posibilitatilor si a hotilor !!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează