FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ, AZI, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

”Pufi” reîncărcat » Bălgrădean apără cu CFR, deşi în primăvară era considerat "copilul lui Andone"

Articol de - Publicat vineri, 14 septembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 14 septembrie 2012 09:15

Bălgrădean are creditul lui Bonetti pentru meciul de diseară, deşi italianul l-a acuzat în primăvară pe portarul de 24 de ani că este ”copilul lui Andone” şi nu l-a folosit împotriva lui CFR Cluj


Cristi Bălgrădean, 24 de ani, este favorit să revină în poarta "cîinilor", după ce Kristijan Naumovski a apărat buturile roş-albilor în ultima etapă, cu Astra (0-1). "Pufi" este favorizat şi de faptul că macedoneanul trebuia să ajungă abia aseară în România după convocarea la reprezentativa ţării sale, iar Bonetti l-a avut la dispoziţie în toate aceste zile pe Bălgrădean.

Confruntările dintre Dinamo şi CFR Cluj au devenit speciale pentru goal-keeper. Pentru că antrenorul italian l-a bănuit de lucruri necurate înaintea confruntării din primăvară, cînd Dinamo şi CFR erau în luptă directă pentru titlu. Şi nu l-a folosit pe ardelean, preferîndu-l pe Naumovski, pe considerentul că Bălgrădean ar fi "copilul lui Andone". Totul a pornit de la nişte declaraţii ale "Fălcosului", care îl aprecia pe portarul dinamovist, tehnicianul român fiind cel care l-a promovat pe "Pufi" în Liga 1. Totuşi, Bonetti a revenit la sentimente mai bune faţă de Bălgrădean, pe care l-a titularizat în Supercupa cu CFR, cîştigată de Dinamo la penalty-uri.

Iar acum goal-keeperul român este din nou varianta principală pentru a apăra poarta roş-albilor în derby-ul de diseară.

59 de goluri a primit Bălgrădean în tricoul lui Dinamo, în toate competiţiile, în 55 de partide jucate

Galcev a întîrziat
Boris Galcev trebuia să ajungă abia aseară în România, deşi a fost doar rezervă neutilizabilă la meciurile pe care "naţionala" Bulgariei le-a disputat cu Italia (2-2) şi cu Armenia (1-0), cu ultimii evoluînd marţi, la Sofia. Acest lucru îl poate costa pe mijlocaşul de 28 de ani şi prezenţa în lotul de 18 pentru partida cu CFR.

Matei: "Sigur batem"
Cosmin Matei a oferit declaraţii pline de optimism site-ului oficial al grupării, www.fcdinamo.ro: "Îmi doresc foarte mult să cîştigăm cu CFR Cluj, mai ales că avem forţa să învingem. Dacă am făcut-o la începutul campionatului, cînd nu aveam ritmul de joc pe care-l avem acum, o putem repeta şi vineri. M-aş bucura tare mult să înscriu. Cu Astra am pierdut, dar a fost un mic accident".

Cîştigă 20 de bilete la Radio GSP!
Astăzi, pe toată durata zilei, la Radio GSP puteţi cîştiga bilete la tribuna a II-a a Naţional Arena pentru partida pe care Dinamo o va juca împotriva celor de la CFR Cluj. Tot ce trebuie să faceţi este să sunaţi la Radio GSP, la numărul de telefon 021.406.65.05, doar la semnalul de concurs. "În fiecare săptămînă avem premii şi bilete la meciuri pentru toţi cei care ascultă Radio GSP", a spus Gabi Safta, realizatorul matinalului.

Trofeele pleacă în ţară
Cupa României şi Supercupa, cele două trofee cîştigate de Dinamo în acest an, vor fi expuse în mai multe showroom-uri auto din Bucureşti, Braşov şi Piteşti. Fanii echipei le pot admira, pot face fotografii cu acestea, dar vor primi şi cărţi poştale cu autografele jucătorilor dinamovişti. În plus, luni, întreaga echipă va participa în Bucureşti la o întîlnire cu suporterii.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
gun_of_brixton
gun_of_brixton  •  14 Septembrie 2012, 14:07
Postat de 14mai1948 pe 14 Septembrie 2012, 10:53

daca greseste precum cu petrolu anul trecut cu steaua cu metalistsi in citeva de anul asta DATIL AFARA sau trimitetil la echipa a doua si luatii jumate din salariu si sa apere Andrei Manyur ,acesta daca face greseli stim sigur ca sint inocente dar la balgradean deja sint aproape voite sau asta este maximul lui de forma cea ce nu-l e bun pt dinamo

la 24 de ani e maximum de forma pentru un portar ? mare eroare.Un portar abia pe la 28 29 de ani e copt si cum e la varsta aia asha "moare"

14mai1948
14mai1948  •  14 Septembrie 2012, 10:53

daca greseste precum cu petrolu anul trecut cu steaua cu metalistsi in citeva de anul asta DATIL AFARA sau trimitetil la echipa a doua si luatii jumate din salariu si sa apere Andrei Manyur ,acesta daca face greseli stim sigur ca sint inocente dar la balgradean deja sint aproape voite sau asta este maximul lui de forma cea ce nu-l e bun pt dinamo

coco_costy
coco_costy  •  14 Septembrie 2012, 09:48

n-are niciun rost articolul acesta, tinand cont ca balgradean a fost titular si-n meciul din supercupa care s-a jucat tot cu cfr... ziaristi de k>a>k.a>t

Vezi toate comentariile (3)
Comentează