FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Pulhac dă bani de la el! » Sacrificiul pe care trebuie să îl facă fundaşul pentru a pleca în Azerbaidjan

Lui Pulhac nu îi mai ardea ieri de antrenamente în Poiană după ce a aflat că transferul său ar putea pica
Lui Pulhac nu îi mai ardea ieri de antrenamente în Poiană după ce a aflat că transferul său ar putea pica

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 19 ianuarie 2013 10:13

Pentru a pleca la Qabala, fundaşul stînga trebuie să renunţe la o parte din salariul său viitor, sumă pe care o va încasa Dinamo.

Azi e ziua decisivă pentru Cristi Pulhac. Ori se transferă la Qabala, locul 5 în Azerbaidjan, ori rămîne la Dinamo. Azerii îl aşteaptă în această seară în cantonamentul echipei din Antalya, dar totul poate pica din cauza banilor.

Fundaşul stînga de 28 de ani s-a înţeles cu Qabala pentru un salariu de 200.000 de euro pe sezon, plus bonusuri de performanţă individuală şi cu echipa ce îi mai pot aduce încă 100.000 de euro! Problema a intervenit la Dinamo, clubul solicitînd bani pentru Pulhac, mai exact o sumă modică, pînă în 50.000 de euro. Cristi spera însă să se despartă de "cîini" din postura de jucător liber de contract doar prin simpla renunţare la restanţele financiare pe care le are de încasat, adică 56.000 de euro, reprezentînd salariul său pe ultimele patru luni.

Azerii au discutat ieri cu oficialii din Ştefan cel Mare şi au transmis clar că nu sînt dispuşi să ofere vreo sumă de transfer, astfel că singura soluţie la care s-a ajuns a fost aceea ca Pulhac să mai renunţe la o parte din cei 200.000 de euro pe care îi va cîştiga la Qabala în favoarea lui Dinamo! Dacă fotbalistul va fi de acord, transferul se va face azi, altfel va rămîne în Ştefan cel Mare pînă în vara lui 2015, cînd îi expiră contractul recent încheiat cu roş-albii.

2 goluri a marcat Cristi Pulhac în cele 166 de partide jucate pentru Dinamo în Liga 1

900.000 de euro este cota de piaţă a lui Pulhac conform site-ului transfermarkt.de

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

"Stingerea la unison"
Scutaru este coleg de cameră cu Axente, la fel ca la Timişoara, iar primul a mărturisit că nu-i apucă ora 23:00 fără să doarmă: "Ne dăm stingerea unul altuia, aproape că adormim în acelaşi timp. E o perioasă nasoală de antrenamente, dar şi dacă scăpăm de Poiană o să mergem din plin. Cel mai greu a fost să ne trezim cu noaptea-n cap, înainte de 7!".

Issa Ba şi natura
Refăcut după uşoarele probleme medicale de joi, Issa Ba s-a antrenat ieri normal alături de coechipieri şi a fost impresionat de decorul natural în care fotbaliştii se pregăteau. Admirînd peisajul hibernal, senegalezul a exclamat, chiar cînd alerga, în limba română: "Ce frumos, ce natură! Fantastic".

Pe urmele Stelei
Dinamoviştii au schimbat ieri locul de desfăşurare a celui de-al doilea antrenament, alergînd pe platoul de lîngă Stîna Turistică, acolo unde îi ducea Ilie Stan pe stelişti în urmă cu un an. De ieri a început să ningă în zonă, jucătorii fiind biciuiţi de fulgii de nea, mai ales că bătea şi vîntul cu putere.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
tac77stelist
tac77stelist  •  19 Ianuarie 2013, 23:40
Postat de terminatorul2 pe 19 Ianuarie 2013, 01:49

Ce să fie ”altceva” ? A mai existat in ultimi ani așa ceva ? Asta trebuie să vă dea de găndit !!!

DAR EI NU GANDESC!!! CE E ASA DE GREU ??

tac77stelist
tac77stelist  •  19 Ianuarie 2013, 23:36

daca la dinamo platesc jucatori sa plece atunci e clar ! SCAPA CINE POATE......

tac77stelist
tac77stelist  •  19 Ianuarie 2013, 23:34
Postat de djamorphis pe 19 Ianuarie 2013, 16:12

Dar parca a fost o stire acum cateva zile cum ca atat Badea cai si Negoita au platit sumele restante de salarii pentru luna decembrie. Pai in cazul asta cum poate avea Pulhac restanta de 4 luni?

pt ca e vrajeala cu plata!!! nu a platit nimic NIMENI...sa vezi cum sapatamana viitoare jucatorii vor face memoriu la LPF.....

Vezi toate comentariile (19)
Comentează