FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ALRO SLATINA

Pulhac înapoi la Dinamo » Nu are nici o şansă de a se impune la Alicante!

Articol de - Publicat miercuri, 27 octombrie 2010 00:00

Primul transfer al anului 2011 în echipa "cîinilor": o repatriere. Fundaşul stînga ar putea reveni din retur la Dinamo.

De-abia ce-a plecat în luna august în Spania şi Cristi Pulhac este deja pe punctul de a se întoarce în Ştefan cel Mare. Fundaşul stînga de 26 de ani urmează să fie prima achiziţie a stagiunii de iarnă, moldoveanul neavînd prea multe şanse de a se impune la Hercules Alicante. De cînd a început Primera Division, Pulhac a reuşit doar în două situaţii să prindă lotul de 18. Pe teren însă n-a bifat nici măcar un minut! Chiar dacă antrenorul Esteban Vigo declară că "românul va avea şanse la fel ca şi ceilalţi jucători din lot", apărătorului îi va fi foarte greu să prindă un loc în formula de start, avînd în vedere că este concurent cu Royston Drenthe, împrumutat la Alicante de către Real Madrid.

"O să vedem la iarnă ce va fi", au punctat ieri acţionarii dinamovişti. "Cîinii" au încasat deja 250.000 de euro pentru împrumutul pe un an, dar el poate reveni din iarnă la Dinamo dacă nu va mai intra în planurile lui Esteban Vigo. Dacă vor să-l achiziţioneze definitiv, spaniolii ar trebui să mai vireze 350.000 de euro "cîinilor" pînă în iulie 2011, dar cei de la Hercules nu par amatori s-o facă. Pulhac se dovedeşte încă o dată ghinionist. Plecat cu greu şi după mult tam-tam în Spania, fundaşul stînga mai ratase anterior încă 3 oportunităţi de transfer în Europa!

3 fundaşi stînga sînt acum în lotul lui Dinamo: Bordeanu, Bazzi şi Diabate

"În Italia şi în Spania românii sînt văzuţi ca şi cum ar fi venit la furat! Eu n-am ajuns pentru bani la Hercules, ci să joc, încerc să mă acomodez pentru că nu vreau să mă întorc în ţară"
Cristi Pulhac, fundaş Hercules

Ousmane la Bari?
Mijlocaşul Ousmane N'Doye ar putea ajunge la Bari, locul 18 în Serie A, din iarnă. Africanul de 32 de ani a fost în aceste zile în Italia, profitînd de faptul că a fost suspendat pentru meciul cu Gloria Bistriţa, iar acolo a fost abordat de diverşi impresari care l-au întrebat dacă ar fi dispus să evolueze pentru Bari. N'Doye mai are un an şi jumătate de contract cu "cîinii", iar în cazul unui transfer, Dinamo cere cel puţin 500.000 de euro.

Excentricul N'Doye
Cînd vine vorba de modă, Ousmane N'Doye ţine neapărat să spargă toate tiparele. Zilele trecute, senegalezul de 32 de ani a încheiat un parteneriat de imagine cu designerul Alessandro Biaggio, care îi face africanului adidaşi la comandă, pe care i-a şi personalizat: "Special for O N'Doye". Ousmane, care a făcut cîteva poze inedite, i-a recomandat prietenului său de la CFR, Yssouf Kone, să îşi procure şi el asemenea adidaşi.

Celălalt N'Doye, pe val
Dame N'Doye, fratele dinamovistului Ousmane N'Doye, e cotat ca favorit la casele de pariuri pentru a fi desemnat jucătorul anului în Danemarca. În vîrstă de 25 de ani, acesta e atacantul lui FC Copenhaga şi a marcat 9 goluri în campionat, fiind al doilea golgeter al competiţiei. Dame a mai înscris două goluri în grupele Ligii Campionilor şi unul în preliminarii.

Cel mai bun jucător în Danemarca în 2010    Cota
Dame N'Doye    1.33
Atiba Hutchinson    2.20
William Kvist    5.00
Peter Utaka    8.00*
*cote de la Ladbrokes

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
maryanos-dinamo
maryanos-dinamo  •  27 Octombrie 2010, 17:00

sa stea acolo unde e

alpin
alpin  •  27 Octombrie 2010, 13:01

Fericit, Pulac! Altii platesc multi bani pentru o vizita turistica in Spania!!!

puiulamiba
puiulamiba  •  27 Octombrie 2010, 12:24

poate sa aduca cei mai buni fundasi din lume... :))) daca joaca Moti dinamo nu are aparare. :))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează