FOTBAL  »  Superliga  »  "MI-E FRICĂ DE MOBIL"

Pulhac la Contraatac: "Viaţa extrasportivă nu are nici o influenţă pe teren!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 iunie 2010 00:00

Prezent şi el în paginile tabloidelor, dinamovistul Pulhac este convins că prestaţiile jucătorilor n-au nici o legătură cu viaţa extrasportivă.

"Ce treabă are viaţa extrasportivă cu evoluţia din timpul meciurilor? N-are nici o influenţă! În alte campionate nu se discută despre viaţa extrasportivă a jucătorilor. Pentru un fotbalist contează mult dacă este criticat pentru ce face în timpul liber.

Am ajuns să stau închis în casă, mi-e frică de telefoanele mobile. Nu înţeleg de ce se face atîta tam-tam pe subiectele astea de scandal", a declarat Cristi Pulhac la Contraatac pe GSP TV.

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (8)
 •  04 Iunie 2010, 22:37

:)) aseara era la bellagio cu varga cu o sticloantza la masa...ci cica "am ajuns sa stau inchis in casa":)))

 •  04 Iunie 2010, 20:22

retard!!!!!!!

 •  04 Iunie 2010, 18:47

pulhac esti furat.se vede ca nu ai in cap nici un neuron din moment ce afirmi treaba asta.cum sa zici ca viata extrasportiva nu are nici o influenta pe teren:))))). deci la voi ca ziar, Gsp ma asteptam sa puneti titlul la gluma zilei sau ceva de genu'.mie rusine de fotbalul din tara asta, de jucatori, de conducatori.oamenii poate au intentii bune, insa sistemul este de vina.Urmariti si voi pe Philipe Zimbardo cum vorbeste despre oamenii buni cum se transforma in oameni rai.SISTEMUL ESTE DE VINA

Vezi toate comentariile (8)
Comentează