FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Pulhac şi Moţi, presaţi să accepte prelungirea contractelor: "Semnaţi sau plecaţi!"

Moţi joacă la Dinamo din 2005, cu o scurtă
Moţi joacă la Dinamo din 2005, cu o scurtă "escală" în Serie A, la Siena (2008). Pulhac a venit în Ştefan cel Mare în 2002, de la Sporting Piteşti

Articol de - Publicat miercuri, 13 iunie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 13 iunie 2012 13:54

Pulhac şi Moţi au intrat în ultimul an de contract. Dacă vor refuza propunerea clubului de prelungire, vor fi scoşi la vînzare.

Dinamoviştii au de rezolvat o problemă urgentă în perioada următoare pentru a nu se mai confrunta cu un episod similar celui al lui Djakaridja Kone, care nu a fost convins să-şi extindă la timp acordul, iar acum îl pot pierde gratis!

Doi dintre jucătorii de bază, Cosmin Moţi şi Cristi Pulhac (ambii în vîrstă 27 de ani), se află în ultimul an de angajament cu roş-albii, iar din iarnă vor putea semna cu orice club îi doreşte. Vineri, cînd lotul lui Dinamo se va reuni, Moţi şi Pulhac vor merge în birourile şefilor pentru a negocia noi contracte valabile pe următorii trei ani. Deşii amîndoi se află pe lista neagră a lui Bonetti, acţionarii nu urmăresc o despărţire decît în cazul în care fotbaliştii nu vor dori să continue în Ştefan cel Mare.

"Ne bazăm în continuare pe Cosmin şi pe Cristi, sper să ne înţelegem. Le vom prezenta oferta noastră, iar dacă nu o vor accepta luăm în calcul să-i vindem deoarece nu vrem să îi pierdem ca pe Kone", au explicat şefii, care susţin că există cîteva propuneri de transfer pe adresa clubului pentru cei doi.

14.000 de euro e salariul lunar al lui Pulhac la Dinamo. Moţi are cu 4.000 E pe lună mai puţin

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Chiriaşi, alături de rivali
Dinamoviştii au decis să se mute din noul sezon pe Naţional Arena, unde vor disputa meciurile de pe teren propriu. "Toate partidele le vom juca, în principiu, acolo", a declarat ieri directorul sportiv Constantin Dănilescu. Pe stadionul principal din Capitală şi-a anunţat prezenţa şi marea rivală a roş-albilor, Steaua. "Meciurile importante le vom juca pe Arena Naţională. Vom anunţa din timp care sînt acele întîlniri", a declarat Valeriu Argăseală, preşedintele CA al roş-albaştrilor.

Kone, luat din aeroport
Pentru a fi siguri că Djakaridja Kone nu va ajunge în România să negocieze pe ascuns cu oficialii lui CFR Cluj, dinamoviştii i-au achiziţionat bilet de avion africanului pentru joi. Imediat ce va ajunge la Bucureşti, Kone va fi preluat de la aeroport de oficialii roş-albilor, după care va merge la negocieri cu conducerea. "Cîinii" îl aşteaptă cu 100.000 de euro la semnătură şi cu un contract consistent de circa 15.000 de euro lunar, plus bonusuri de performanţă.

De ce l-au refuzat pe Doman
Liber de contract după ce Hazar Lankaran i-a reziliat acordul, mijlocaşul Cătălin Doman, 24 de ani, a fost propus dinamoviştilor, însă, după ce au studiat varianta, oficialii "cîinilor" l-au refuzat pe severinean. "Am înţeles că a rămas «pasăre de noapte», e fanul numărul 1 al restaurantelor de manele. A făcut mereu echipă cu vechiul său tovarăş de petreceri, Dodel Tănase de la Steaua. N-are rost să ne stricăm casa acum", au precizat şefii clubului.

Inbox:
- Scutaru şi Axente au şanse mici să fie prezenţi la reunirea lotului dinamovist, vineri, întrucît Timişoara a făcut recurs la decizia Comisiei de Disciplină, care i-a declarat pe cei doi liberi de contract.
- "Cîinii" se reunesc direct la vizita medicală, vineri dimineaţă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (31)
je__
je__  •  14 Iunie 2012, 15:48

Eu sper sa nu semneze Moti si Pulhac!

reddogsv
reddogsv  •  14 Iunie 2012, 10:26

Mai e si Griogore printre astia! Cum de l-ati uitat? lui Pulhac nu i-as da nici 1000 pe luna!

redbuldog
redbuldog  •  13 Iunie 2012, 22:13

ULTIMA ORA!Actionari dinamovisti si-au dat zeama ca la anul le expira contractele lui Munteanu si Danciulescu,acestia fiind chemati de urgenta din vacanta pentru prelungirea pana in 2020...!!!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează