FOTBAL  »  Superliga  »  PORECLĂ

Pulhac va da piept, în sfîrşit, cu Barcelona. Catalanii ”în pericol”: fundaşul stînga este poreclit, mai nou, Coentrao! :D

Articol de - Publicat miercuri, 04 iulie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 04 iulie 2012 21:03

Cristi Pulhac, 27 de ani, are ocazia să se întîlnească, în final, cu Barcelona. În ediţia 2010/2011, cînd a fost la Hercules Alicante, ce-a evoluat în acel sezon în Primera Division, a fost doar spectator la duelurile din La Liga din cele două formaţii.

Atît la victoria istorică a valencienilor pe Nou Camp, 2-0, cu reuşitele lui Valdez, dar şi la eşecul de la Alicante, din retur, 0-3, cînd au marcat Pedro şi Messi (2).

Pe 11 august, pe Naţional Arena, Dinamo va juca în amicalul de gală cu Barcelona. Vedetele catalanilor "au motive" să se sperie de Pulhac, pe care colegii îl strigă "Coentrao", de cîteva zile, portughezul care joacă şi el fundaş stînga, dar la Real Madrid. Pînă pe 11 august, moldoveanul tocmai l-a pierdut din marcaj pe cehul care a deschis scorul în amicalul Mlada Boleslav - Dinamo (1-0).


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
raven99
raven99  •  05 Iulie 2012, 15:08

Mda...e buna gluma...asta nu e bun nici sa-i aseze suspensoru' lu' coentrao dar sa fie comparat cu fundasul lui Real...sper sa plece odata sa nu mai auzim de el...petarda de fotbalist inchipuit....

reddogsv
reddogsv  •  05 Iulie 2012, 14:09

Poate ati vrut sa spuneti COAIEntrao! Daca trece ala pe langa Pulhac ii provoaca otita! Vai de capul lui de godac! Va ajunge si asta o ,,legenda vie'' ca Mitea!

florinch
florinch  •  05 Iulie 2012, 08:30

Daca dupa Moti imi pare rau ca a plecat (era cel mai bun stoper al lui Dinamo),m-as bucura ca Pulhac sa plece.Ieri,la meciul cu Mlada,golul s-a luat dupa ce el a dat pe langa minge.M-am cam saturat de chiflele si de aerele lui.Despre el chiar se poate spune ca,dupa experienta Hercules Alicante,a ajuns un ratat.Nu mai are valoare nici de Dinamo 2 pentru ca nu vrea sa mai joace la Dinamo,este tot timpul cu gandul la plecare.Duca-se.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează