FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENTARE

Punct nevralgic cu Steaua » Petrolul a pierdut un jucător important înaintea duelului cu campioana

Articol de - Publicat miercuri, 08 iulie 2015 11:08

Tibor Selymes nu se poate baza la debutul său pe banca tehnică a Petrolului pe unul dintre jucătorii pe care acesta miza.

Andrei Peteleu, titularul postului de fundaş dreapta, este accidentat şi iese din calculele jocului inaugural. Foarte probabil, pe banda dreaptă a terenului în formula de start a "găzarilor" va figura Dean Beţa.

În schimb, ca fundaş stînga îşi va face debutul oficial la Petrolul Guillaume Rippert, un fotbalist de 30 de ani care a evoluat ultima dată în Elveţia, pentru Lausanne-Sport. Apărătorul s-a consacrat în Franţa unde a îmbrăcat tricoul unor formaţii precum Valenciennes sau FC Evian.

Meciul Steaua - Petrolul se va disputa sîmbătă, 11 iulie, de la ora 21:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO şi în direct pe DigiSport, DolceSport şi LookTV.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
1419476208361441
Gheorghe Ungureanu  •  08 Iulie 2015, 13:31

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

marioa
marioa  •  08 Iulie 2015, 13:26
Postat de randoom_._ pe 08 Iulie 2015, 12:46

pai tu esti rapidist, ce te intereseaza de Steaua?

Nu sunt rapidist tataie! Ma confunzi! Dar ai dreptate ca nu ma intereseaza nici FCSB ca de Steaua nu prea am mai auzit de catva timp. Dar ma intereseaza cei cu care joaca FCSB caci sunt petrolist! Asa ca unde sunt beletele? Ca mai sunt 3 zile pana la meci.

randoom_._
randoom_._  •  08 Iulie 2015, 12:46
Postat de marioa pe 08 Iulie 2015, 12:04

Si beletele? Ca in afara de lipsa oricarui anunt cu locul de disputare a meciurilor Stelei chiar si pe site la FRF nici macar belete nu s-au pus in vanzare ca voiam sa fiu sigur ca prind unul!

pai tu esti rapidist, ce te intereseaza de Steaua?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează