FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ

Pune City nu renunță la Mutu și speră să-l readucă în India cu o ofertă actualizată

Articol de GSP - Publicat marti, 03 mai 2016 14:53

Revenirea în Liga 1 n-a fost o decizie foarte inspirată pentru Adrian Mutu, care n-a prea jucat, fiind mai mult antrenor la ASA Târgu Mureș.

Chiar și așa, Adi ar putea prinde un ultim contract la 37 de ani. Românul ar fi în discuții pentru o revenire în India, tot la Pune City.

Informația a fost anunțată de sportskeeda.com. Sursa citată anunță că indienii vor să-l atragă pe Mutu propunându-i chiar și un rol de antrenor secund. La indieni mai e dorit și Edel Apoula Bete (29 de ani), fostul portar al Rapidului din sezonul 2006-2007. 

Mutu a înscris de 4 ori în 10 meciuri la Pune City, unde a oferit și o pasă decisivă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
vasy86le
vasy86le  •  03 Mai 2016, 19:29

Penibil

Vezi toate comentariile (1)
Comentează