FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - GLORIA BUZĂU 2-0

Pustai: "Nu o să abdicăm niciodată de la spectacol"

Articol de - Publicat vineri, 03 octombrie 2008 00:00

Tehnicianul lui Gaz Metan Mediaş, Cristi Pustai, îşi doreşte ca formaţia să continue şi pe mai departe seria meciurilor bune şi a evoluţiilor spectaculoase. "Meciul ni l-am făcut singuri uşor. Aş fi dorit totuşi să marcăm mai mult. Noi nu o să abdicăm niciodată de la spectacol şi vom juca pe atac. Este bine că am ajuns la cota 11, la puncte, şi sper să o ţinem tot aşa şi pe viitor, dar cu amendamentul să înscriem şi în deplasare", a declarat Pustai la finalul partidei cîştigate de Mediaş, scor 2-0, în faţa Gloriei Buzău.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
 •  10 Octombrie 2008, 19:15

fere..vb prostii ma ..dar ce are echipa gaz metan cu firma gaz metan..ei sunt numa sponsori, nu dl cindrea fura ci grasii aia din gaz....ma habar nu ai si pt asta iti dau un premiu......................./´¯/)

 •  10 Octombrie 2008, 09:47

pentru felul cum furati poporul cu contorul de gaz ati merita nici sa nu existati caechipa.retrogradare grabnika va dorim

 •  07 Octombrie 2008, 18:07

pustai = mentalitate de om destept....asa se gandeste in ziua de azi..daca te multumesti cu putin ajungi sa ramani cu nimik...dc mrgi la rapid cu gandu doamne sa scot un egal.jucatorii se concentreaza putin, o e bun un 0-0. apoi viin cu mana goala...daca te duci cu gandu de a ataca, de a lua cele 3 puncte atnuci trebuie sa scoti ceva ..minimum da sal scoti...bravo dle pustai..toate meciurile trebuie gandita ca si cum castigam 3 puncte la toate...bv dle pustai

Vezi toate comentariile (5)
Comentează