FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO, LUNI, ORA 18:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Pustai şi D. Matei suspendaţi două etape. Gazul fără antrenor cu Dinamo!

Articol de - Publicat vineri, 29 aprilie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 29 aprilie 2011 16:29

Antrenorul Mediaşului, Cristi Pustai, a fost eliminat cu Oţelul, ca şi asistentul său, D. Matei. Azi, Comisia de Disciplină i-a ars pe amîndoi, deşi aceştia se aşteptau la clemenţă


Gaz Metan Mediaş va fi condusă de pe bancă, cu Dinamo, de antrenorul cu portarii, D. Roşca, după ce Cristi Pustai şi secundul său, D. Matei, au fost suspendaţi ieri, pentru două etape, de Comisia de Disciplină. Cei doi au fost eliminaţi în ultimul minut al meciului de la Galaţi, cu Oţelul, scor 2-2.

"Ce să mai comentez? Nu m-am legat niciodată de arbitraje. Cine are ochi, vede însă. Am fost eliminaţi în ultimele secunde ale jocului", a spus, după sentinţă, Cristi Pustai.

"Au păşit în afara spaţiului tehnic, de aceea nu au fost iertaţi. Altfel, mai era o şansă, pentru că nu e vorba despre nişte oameni recalcitranţi", a explicat, pe de altă parte, directorul general al Mediaşului, Ioan Horoba.

Căpitanul acuză
Mijlocaşul Cristi Todea, căpitanul Gazului, nu s-a sfiit, însă, să-l arate cu degetul pe centralul Augustus Constantin. "Per ansamblu pot zice că a fost un rezultat echitabil.În partea secundă gălăţenii au venit peste noi, au început să pună presiune, au dominat însă noi am rezistat pînă la final.Însă dominarea gazdelor a venit şi cu ajutorul arbitrilor.La orice contact, la orice minge jucată unu la unu se dădea fault pentru ei.S-a fluierat fault atunci cînd mingea era în aer şi se îndrepta spre un jucător!", a afirmat Cristi Todea.

"O batem pe Dinamo"
Brazilianul Eric crede, pe de altă parte, că Mediaşul poate cîştiga cu Dinamo şi cu Bistriţa chiar şi fără antrenor pe bancă. "Mă simt bine pentru că am marcat dar mă putea simţi altfel dacă am fi şi cîştigat deoarece am jucat mai bine decît adversarul nostru.Cînd nu este penalty, aşa cum s-a întîmplat în prelungiri, Dumnezeu nu îl bate pe cel care munceşte, iar gălăţenii au ratat.Acuma ne vom gîndi doar la jocul cu Dinamo. Dacă vrem să mergem în Europa League trebuie să batem obligatoriu", a comentat Eric.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (6)
crisdodo
crisdodo  •  01 Mai 2011, 11:59
Postat de gazistu pe 29 Aprilie 2011, 23:42

au menajat la vaslui jucatori pt ca stiau ca nu avem sanse sa scoatem cv de acolo... pe cand la galati care e o echipa slaba sa dovedit ca avem sanse sa luam puncte. cu asta tiam zis totul p@c@liciule otelar

Comentariul tău...slabaciunilor de otelariha ha ha

gazistu
gazistu  •  29 Aprilie 2011, 23:42
Postat de oxigendc pe 29 Aprilie 2011, 17:29

Decizia de suspendare pt meciul cu Dinamo era luata dinainte de a fi eliminat curvaru asta de Pustai. Da stai sa vezi daca blatistu nu "menajeaza" ca la vaslui toti titularii si stau si capra dupa ce au murit pe teren la Galati!

au menajat la vaslui jucatori pt ca stiau ca nu avem sanse sa scoatem cv de acolo... pe cand la galati care e o echipa slaba sa dovedit ca avem sanse sa luam puncte. cu asta tiam zis totul p@c@liciule otelar

ortega
ortega  •  29 Aprilie 2011, 19:44

Nu-i ciudat cum ascensiunea militienilor catre varf este batatorita de la ... malul marii [oceanului (Atlantic)] ?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează