FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - KUTAISI, AZI, ORA 19.30, ÎN DIRECT PE TRANSILVANIA LOOK ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Puţini văd primul amical al Stelei » Trupa lui Reghecampf va juca astăzi contra celor de la Kutaisi

Meciul de debut al lui Tănase şi compania va putea fi urmărit de puţini stelişti la TV
Meciul de debut al lui Tănase şi compania va putea fi urmărit de puţini stelişti la TV

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 iunie 2012 00:00 / Actualizat marti, 19 iunie 2012 21:44

Trupa lui Reghecampf are azi cel dintîi joc, contra formaţiei de pe locul 3 din Georgia. Partida e transmisă de televiziunea lui Paszkany, dar şi pe site-ul adevarul.ro.

Steaua joacă azi primul amical din vara asta, contra gruzinilor de la Torpedo Kutaisi, locul 3 în campionatul intern. Meciul e transmis pe Transilvania Look, televiziunea lui Arpad Paszkany, care a achiziţionat drepturile pentru toate amicalele din Austria ale roş-albaştrilor.

Steaua-Kutaisi mai e transmis live şi pe adevarul.ro şi pe voyo.ro şi livetext pe gsp.ro. Aseară existau discuţii ca şi DigiSport să preia partida, dar lucrurile nu erau clare.

Din trupa lui Reghecampf vor lipsi la primul test cei şapte fotbalişti care au participat cu "naţionala" la amicalele cu Austria şi cu Elveţia: Tătăruşanu, Latovlevici, Bourceanu, Gardoş, Chiricheş, Tănase, Chipciu.

Unde susţin reprezentanţii televiziunii că se vede acum Transilvania Look:
- RCS&RDS: acoperire naţională în sistem digital; prin satelit; o mare parte din ţară în sistem satelit
- UPC: doar în Transilvania
- Dolce: reţeaua terestră prin Next Gen şi IP TV
- INES: doar în Bucureşti pe IP TV

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

MM l-a refuzat pe Zeman!
Stelei i-a fost propus Zdenek Zeman, dar roş-albaştrii l-au refuzat pe ceh, considerînd că la 65 de ani e prea bătrîn ca să mai aibă motivaţie. Informaţia a fost dezvăluită de către Renzo Rossi la Radio GSP. Zeman, care a promovat cu Pescara în Seria A după sezonul trecut, a preluat-o în vara asta pe Roma, înlocuindu-l pe Luis Enrique. Iar Steaua l-a ales pe Reghecampf, mai tînăr decît Zeman cu 29 de ani.

Tătăruşanu nu vrea să fie rezervă
Presa din Napoli a vorbit cu Tătăruşanu despre interesul formaţiei lui Mazzari pentru el. "Să fiu rezerva lui De Sanctis? Eu vreau să joc!", le-a spus Ciprian italienilor. Tătăruşanu, care a fost în vacanţă la Mallorca, a mai zis că Buffon e portarul lui favorit şi că e atras de ideea de a se transfera, deşi încă se simte OK să joace pentru Steaua. "Pot să confirm că au existat discuţii între cluburi, dar nu ştiu să se fi luat o decizie în privinţa transferului meu", a mai spus Tătăruşanu.

Iliev a ajuns în Ucraina
Steaua l-a pierdut pe Iliev fiindcă n-a fost de acord să-i plătească în continuare 20.000 de euro lunar şi bulgarul şi-a găsit echipă în Ucraina. El a semnat cu Volin Luţk, locul 12 în sezonul trecut. Iliev, 32 de ani, a plecat gratis din Ghencea şi va fi coleg în campionatul următor cu Cornel Buta şi cu Silviu Izvoranu.

Gigi îl vinde pe Reghecampf!
Becali n-a văzut-o pe Steaua jucînd de cînd l-a numit pe Reghecampf, dar, din informaţiile lui, crede c-a pus mîna pe un superantrenor: "Vreau să-i schimb contractul, să pun clauză de reziliere de trei milioane de euro. Îl vînd şi pe el! O să impresioneze, va avea oferte şi eu o să iau 3 milioane pe el! Voi avea răbdare cu Reghe fiindcă el reuşeşte să impună disciplină, ceea ce alţi antrenori n-au putut".

"Am refuzat 8 milioane!"
Becali susţine că un club a oferit 8 milioane de euro pentru Chiricheş şi că a refuzat propunerea: "Erau bune opt milioane, dar mai bune sînt 15 milioane! Cu atît o să-l vînd pe Chiricheş!". Milan, Roma, Udinese şi Lyon sînt grupările interesate de stoperul Stelei. Chiricheş, 22 de ani, a costat 800.000 de euro şi Pandurii mai deţin 20 la sută din suma unui viitor transfer.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (45)
leonidaslimax
leonidaslimax  •  20 Iunie 2012, 20:19
Postat de sabben pe 20 Iunie 2012, 16:35

De azi CFRistii de la Transilvania Look va comenteaza meciurile. Nu o sa fie nici comentatori carora sa le tremure glasul de emotia oii. Muhahaha! Fortza Transilvania! Fortza CFR!

taceti ca erati stelisti toti pana a reveni cfr din div c. dupa ce a intrat boc si pdl pe felie ati devenit cheferisti tot. in primul an erati 1000, dupa 2-3 ani ati devenit 5000 apoi 10.000 si dupa reintrarea lui U in liga 1 ati redevenit iar 1000.macar sunteti mai multi de 300 si nu puteti fi si voi spartani :)

forumeer
forumeer  •  20 Iunie 2012, 19:50
Postat de forumeer pe 20 Iunie 2012, 19:50

Cel mai usor se gaseste meciul pe adevarul.ro ....

Si calitatea pare ok, asta voiam sa spun.

forumeer
forumeer  •  20 Iunie 2012, 19:50
Postat de mutulik13 pe 20 Iunie 2012, 19:39

Dar ce imagine de calitate..o transmit oamenii folosing 3G-ul de la Vodafone?

Cel mai usor se gaseste meciul pe adevarul.ro ....

Vezi toate comentariile (45)
Comentează