FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL PLOIEŞTI

Răchită e mulţumit de decalarea returului: "Amînarea ne avantajează"

Valeriu Răchită s-a declarat mulţumit de stagiul de pregătire din Antalya.
Valeriu Răchită s-a declarat mulţumit de stagiul de pregătire din Antalya.

Articol de - Publicat vineri, 17 februarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 16 februarie 2012 20:57

Valeriu Răchită este mulţumit de jocul prestat de ploieşteni în amicale şi consideră că amînarea returului îi dă timp pentru a integra achiziţiile.


- Domnule Răchită, a fost un stagiu bun în Antalya?
- Sîntem în grafic, sînt mulţumit. Nu 100%, că mereu e loc de mai bine, dar jocul echipei a crescut în aceste 2 săptămîni. A fost o perioadă de acumulări la început care sînt sigur că ne va ajuta în acest retur, dar vom intra în linie dreaptă în curînd şi contează ce vom face şi în debut.

- E bine sau e rău că se amînă campionatul?
- Pentru noi ar fi foarte bine, ne-ar avantaja. Am făcut multe transferuri, vor avea timp să se integreze. Trebuie să deprindă toate mecanismele echipei.

- Pe Bikana l-a vrut şi Vasluiul, a semnat pînă la urmă?
- Va juca la Petrolul timp de 3 ani şi jumătate. Un fotbalist tînăr şi foarte talentat, care sigur va creşte la noi. Nu degeaba a semnat pe o perioadă atît de mare, aici contractele au o durată mai mică.

Din nou în Turcia
Prahovenii se vor întoarce la începutul săptămînii în Turcia pentru că nu au condiţii optime de pregătire în ţară. "Am căutat soluţii pentru a ne antrena, dar toate terenurile sînt înzăpezite sau au porţiuni mari de gheaţă. De luni, vom merge din nou în Turcia", a explicat Valeriu Răchită. Opriţa şi compania se pregătesc în sală pînă vineri, iar în weekend vor primi două zile libere.

"Wome vine direct în Antalya. Nu ştiu dacă va semna cu noi, vreau să văd cum se prezintă. A avut o accidentare gravă la genunchi şi trebuie să-l văd la treabă" (Valeriu Răchită)

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
axg87
axg87  •  20 Februarie 2012, 16:07

alo, gazeta? va dau un pont de o stire:Oficial s-a schimbat actionariatul la Petrolul Ploiesti. Scrieti si voi ceva de asta sau tot cine mai cara apa pe la stoia aflam si azi?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează