FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL PLOIEŞTI

Răchită la Radio GSP: "Aşteptăm o galerie frumoasă formată din femei şi copii"

Valeriu Răchită se aşteaptă la un număr mare de femei şi copii la meciul cu FCM Tîrgu Mureş
Valeriu Răchită se aşteaptă la un număr mare de femei şi copii la meciul cu FCM Tîrgu Mureş

Articol de GSP - Publicat joi, 17 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 17 noiembrie 2011 15:55

Vivi Răchită, antrenorul formaţiei Petrolul Ploieşti, a salutat decizia Comisiei de Recurs ca la meciul de mîine seară dintre ploieşteni şi FCM Tg. Mureş ( în direct, de la ora 18:00, la DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO).

"Sînt bucuros, încercăm să schimbăm planul de pază pentru că era pregătit pentru cîte 30 de oficiali ai fiecărei echipe. Am făcut o adresă către prefect şi primar să anunţăm această decizie.

Este un stadion primitor. Este o oră accesibilă şi aşteptăm o galerie frumoasă formată din femei şi copii. Accesul se va face pe la tribuna a 2-a cu bilete gratuite. La tribuna 0 vor intra doar doamnele cu abonament. Sîntem primii care vom avea parte de un asemenea meci în România şi mă bucură enorm această decizie", a spus Răchită la Radio GSP.

Clubul Petrolul a primit o suspendare de şase etape după incidentele de la meciul cu Steaua, atunci cînd fundaşul Stelei, George Galamaz, a fost lovit cu pumnul de un spectaor intrat pe teren, iar portarul Ciprian Tătăruşanu a suferit o arsură pe spate în urma exploziei unei petarde aruncate din peluza suporterilor prahoveni. Ploieştenii nu aveau iniţial dreptul de a permite vreunui spectator accesul la următoarele şase partide de pe teren propriu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
fcpistu
fcpistu  •  17 Noiembrie 2011, 21:51

panconecaca ai fost vreodata in ploiesti? soarece de calculator prost ce esti.

un_gazar
un_gazar  •  17 Noiembrie 2011, 21:27

@ panconecaca2: cred ca traiesti intr-o lume a ta, esti rupt complet de realitate."Cel mai bine" iti vezi tu de treaba si comentezi la echipa ta.Si inca ceva: scoate numele pancone din nick-ul tau si o sa ramai singur in toata splendoarea ta.....

unpetrolist
unpetrolist  •  17 Noiembrie 2011, 20:06
Postat de panconecaca2 pe 17 Noiembrie 2011, 17:23

Daca e moca ..o sa se umpla stadionul de pirande si de puradei ...si orice femeie sau copil alb...in momentul in care vor merge la meci vor fi in pericol de a fi batuti, furati , jefuiti , scuipati , injurati etc Cel mai bine se juca fara spectatori

De ce?! Sa fie ca la voi?!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează