FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID-STEAUA 5-1

Rada: "Steliştii au făcut pe ei în vulcanul din Giuleşti"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 aprilie 2010 00:00

Ex-tehnician al Rapidului, Marian Rada îi ironizează pe elevii lui Stoichiţă după eşecul usturător din Giuleşti, scor 5-1.

"Cît era Steaua de Steaua, cînd a vazut ce era în tribune, s-a înmuiat. Se prăbuşeau tribunele pe ei. Au fost şi jucători care nu ştiau ce înseamnă această rivalitate, dintre Rapid şi Steaua.

Cred că au facut pe ei cînd s-au trezit în acel vulcan. Este greu cînd nu înţelegi ce se întîmplă. Ce să facă jucătorii aduşi de prin America de Sud, care nu ştiu cum e cu rivalităţile de la noi?

Pînă s-au trezit, era 4-1. Era 1-0 de la cabine, cum se spune în termeni fotbalistici", a declarat Marian Rada la Sport Total FM.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (23)
pedrogar
pedrogar  •  21 Aprilie 2010, 14:08

Sunt tare fericit cand vad ca se oftica berbecii.

 •  21 Aprilie 2010, 13:35

Bai desteptule...ai vazut vreodata un derby din Anglia live?Tu esti chiar tampit ma.Habar nu ai ce a insemnat victoria lui Liverpool in fata lui Everton de exemplu...Voi incercati sa reduceti la 0 orice umilinta pentru ca nu va pasa pur si simplu, in schimb in alte tari unii prefera sa nu castige titlul decat sa piarda in fata rivalilor de moarte!

 •  21 Aprilie 2010, 13:02

Intr-adevar ne-a batut Rapid dar condusa de un tehnician care stie ce inseamna fotbalul mare si vorbest de Andone si nu Rapid condusa de pe banca de Marian Rada care n-a avut cine stie ce rezultate cat a fost pe banca Rapidului,,

Vezi toate comentariile (23)
Comentează