FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

RADIO GSP Dinamo şi-a concediat contabila pentru 1 leu :) » Schimbări majore din vară la club: "Vin 30 de jucători, pleacă 10"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 mai 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 08 mai 2013 15:15

Noul preşedinte al lui Dinamo, Constantin Anghelache, a anunţat la RADIO GSP cîteva schimbări majore pe care le-a făcut în ultima vreme.

Oficialul dinamovist a concediat contabila pe care "cîinii" o aveau: "Ştiţi că noi am dat acele bilete la elevi în şcoli, ea îmi sugera să le cer 1 leu pentru bilet pentru a mai face nişte bani.

I-am zis, noi cu cine am făcut 10 milioane de euro datorii? Nu cu ea contabilă? Şi aşa i-am zis să îşi strîngă bagajele şi să facă loc", a povestit Anghelache.

Preşedintele clubului Dinamo nu a ezitat să vorbească şi despre reconstrucţia care va avea loc la echipă în această vară: "Da, ne pregătim să schimbăm ceva.

Aducem 30 de jucători noi. Unii chiar mă sună pe mine şi îmi spun că vor la Dinamo. Vin aceştia 30, însă vreo 10 vor pleca", a mai spus Anghelache la RADIO GSP.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (101)
cobianul
cobianul  •  08 Mai 2013, 22:41

Comunisti,armata ,secu,ceasca=Cupa Campionilor Europeni,Supercupa Europei,finala de CCE,semifinale de cupe europene,Gheata de aur(parca de vreo trei ori),echipa nationala construita pe scheletul celor doua echipe de prea multi infierate s.a.m.d.

aldo_m
aldo_m  •  08 Mai 2013, 21:59

daca pleaca grig si talnar si poate danciu se retrage atunci mai avem o sansa

educated_fool
educated_fool  •  08 Mai 2013, 21:12
Postat de ghandalf pe 08 Mai 2013, 20:55

Evident, tot ce nu vă convine e ”aberație” , ia uită-te în calendar și vezi când a fost înființat clubul și când a abdicat Mihai I de Hohenzoller . În ceeace îl privește pe cioban ... offf ... da, aia e durerea noastră a steliștilor adevărați. Dacă te-ai uita pe istoric ai vedea de câte ori am propus o chetă pentru lunetist ...

OK cum spui tu... ordinul de infiintare a fost semnat de Mihail Lascar, pune mana pe o carte si citeste cine a fost Mihail Lascar (sau poate stii si te faci ca ploua). Lasati-o mai moale virginelor si multpreacuratelor...

Vezi toate comentariile (101)
Comentează