FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Radio GSP » Patronul Stelei, pus la zid: "Becali e un narcisist cronic, a crezut că-şi poate permite orice. E o nulitate!"

Articol de GSP - Publicat marti, 28 mai 2013 00:00 / Actualizat marti, 28 mai 2013 16:39

Gigi Becali este pus la zid Miron Cozma, care e de părere că pedeapsa de 3 ani de închisoare cu executare primită de patronul Stelei este mult pre blîndă pentru faptele comise.

"Gigi Becali este un narcisist cronic. Nu mă surprinde că a fost închis. Mă şi întrebam cînd se va întîmpla acest lucru. Vă spun totuşi că e ultimul vinovat pe listă. Creierul acţiunii a fost Hrebenciuc. Omul din umbră. Vinovaţi mai sînt Emil Constantinescu şi primul ministru de atunci, Radu Vasile. Toţi ştiu de afacere. Cu toate acesta, pentru un cîştig de 48 de milioane să stai doar trei ani e ridcol. Alţii, pentru două kg de morcovi, stau doi ani.

Este un escroc de drept comun şi nu trebuie să beneficieze de avantajele pe care sigur le are în închisoare. El aici a crezut că îşi poate permite orice. Cînd i-am spus în faţă că este o nulitate s-a supărat. A minţit că atunci cînd am intrat eu la închisoare a venit fata mea la el la palat şi a cerut 300 de euro să meargă la mare. Un mincinos! În 1997 nu avea palat, nu era moneda euro, iar fata mea avea 5 ani. Să fim serioşi. Maşina pe care se laudă că mi-a dat-o el o plătesc în continuare la bancă, 703 lei pe lună am rata pe o perioadă de 10 ani. Nu sînt contra lui pentru că el e o nulitate.

Ştiu că astăzi va fi şi un miting contra Becali, nu doar ăla plătit să fie pro Becali", a spus Cozma la Radio GSP.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
floricel62
floricel62  •  29 Mai 2013, 14:58

Bai cozma,pe tine trebuiau sa te inchida dracului pe undeva si sa arunce cheia.

mieusa
mieusa  •  29 Mai 2013, 04:01

Voi îl scoateți pe Cozma din Iad ca sa puteți sa-l denigrați pe Becali ? Nu realizați ce penibili sunteți ! Voi măcar va mai aduceți aminte de mineriade ? E adevărat ca el a fost doar o scula, dar o scula criminala !

mihai_isbasoiu
mihai_isbasoiu  •  28 Mai 2013, 23:49
Postat de sfintesteanul pe 28 Mai 2013, 18:51

Cozma asta a fost omul care s-a luptat pentru drepturile minerilor, pe aici vad comentarii contra lui ale unor baietasi de liceu probabil...au murit oameni la Stoenesti, dar nu din cauza lui...si da, asa este....sunt mitinguri platite pentru becali asa cum au fost platite si de USL pentru inlaturarea lui Base...oameni buni, mai iesiti din casa...Acest Becali merita sa stea dupa gratii nu 3 ani, ci 30 ani. O seara buna!

De acord doar cu ultima propozitie ;) In alta ordine de idei e pentru prima (si ultima, cred) oara cand mi-e simpatic dementu' asta de Cozma. Eram copil in iunie '90 cand la indemnul astuia au pus mana pe capitala tarii o adunatura de ghiolbani (in mare majoritate, ca stim bine ca erau si infiltrati), cu clase cam cate are trenu' . Si intelect pe masura. Da' violenti din cale afara! Groaza! Anarhie ! Spre exemplu, la mintea lor, era o vina de neiertat sa porti jeans-i ! Si am vazut cu ochii mei cum au snopit in bataie un barbat "vinovat" ! Cu rangi si bocanci in gura! Multiplicati va rog exemplul asta cu miile. D'asta nu pot ierta nulitatea asta de om! Chiar daca instigatoru-i Ilic

Vezi toate comentariile (17)
Comentează