FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Radio GSP Progres important la Dinamo? "Am crescut mult, se vede dorinţa fiecăruia de a cîştiga"

Articol de - Publicat joi, 31 octombrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 31 octombrie 2013 17:48

Cristi Bobar a fost invitatul lui Gabi Safta la Radio GSP şi-a dezbătut diverse probleme ale clubului din Ştefan cel Mare.

Directorul sportiv al grupării a anunţat din start, cu legătură directă la meciul ce stă să înceapă, cu Chindia Tîrgovişte, în "optimile" Cupei: "Ne-am propus să cîştigăm finala competiţiei. Să jucăm cu Steaua, să vedem un stadion plin de dinamovişti. Am crescut mult în unitatea echipei. La noi nu e dictatură, orice se poate discuta cu antrenorul, cu oficialii. Se vede dorinţa fiecăruia de a cîştiga".

"Coregrafie memorabilă"
Bobar apreciază suportul fanilor: "Au făcut o coregrafie fantastică la ultimul derby cu Steaua, probabil că va rămîne zeci de ani în memoria tuturor românilor. Chiar şi în străinătate s-a comentat de ceea ce au făcut dinamoviştii în tribune. Dar îi rugăm pe fani să evite scandările xenofobe, întrucît vom plăti, iar ei vor fi pedepsiţi cu amenzi ce nu le văd rostul. Am văzut o declaraţie lui Alex Chipciu care a spus că este invidios că suporterii vin lîngă Dinamo şi încurajează echipa. Ne motivează să ştim că şi rivalii ar vrea să aibă spectatorii noştri".

"La Dinamo nu e dictatură"
Directorul sportiv a oferit informaţii şi despre echipă: "În cantonament nu se joacă rummy, nu că nu li s-a impus, dar nu sînt atraşi de diverse jocuri de noroc. Mai "rup" netul. Jucătorii au libertatea de a ieşi unde vor în timpul liber, însă nu trebuie să exagereze cu nimic! La Dinamo nu e dictatură". Iar despre Danciu-gol a comentat: "Se agită enorm, este folositor, rămîne foarte important pentru Dinamo. Se poate apela la orice oră la el, şi ca jucător. E un sufletist. O să-l mai vedem pe teren, de aceea face toate antrenamentele"

Declaraţii
"Rotariu e tînăr, nu poate fi în fiecare meci decisiv, dar e un familist convins, iar acest lucru o să-l ajute. O să devină un om important în angrenajul primei reprezentative"

"Thicot poate deveni un lider în vestiar, are un caracter frumos, suferă cînd pierde şi la miuţe, mobiliează pe ceilalţi, indiferent că sînt români sau străini. Iar Şerban cred că va ajunge în viitor la "naţională""

"Florentin Petre este mai micuţ de statură, dar are un suflet mare. El rămîne un dinamovist sută la sută"

"Thomas are nevoie de un gol să se deblocheze. E şi el supărat că nu marchează. Avem încredere în el"

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
cristi1097
cristi1097  •  01 Noiembrie 2013, 08:22
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

respect maxim

Vezi toate comentariile (1)
Comentează