FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO-STEAUA

Răduţ îi atacă pe dinamovişti: "Stadionul lui Dinamo e mic şi urît!"

Articol de GSP - Publicat joi, 14 octombrie 2010 00:00

Mijlocaşul Stelei, Mihai Raduţ, a declarat că este apt pentru derby-ul din etapa 11 a Ligii 1.


"Sînt apt pentru meci, chiar dacă m-am antrenat separat. A fost vorba de o durere mai veche, care a reaparut şi am fost nevoit să iau o pauză. Fac tratament şi voi fi bun de joc duminică", a declarat Răduţ pentru cancan.

"Pe Ghencea, am fost, spre exemplu, la acel 1-1 pe Ghencea, cînd a dat Eric (n.r. - Bicfalvi) gol. Am fost foarte trist că a egalat Niculescu în minutul 87. Pe "Ştefan cel Mare" nu am mers la nici un derby. Stadionul lui Dinamo este mic şi urît. Nici nu vezi meciul", a adăugat Răduţ.

"Marius Lăcătuş a fost o adevarată legendă, un jucător care prin dăruirea lui i-a cucerit pe suporteri. La fel cum a fost Mirel Radoi în perioada mai recentă. Este o mare onoare să-l am antrenor, înca de la 14-15 ani ma gîndeam că poate voi ajunge vreodată să fiu antrenat de el", a spus Răduţ.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
 •  16 Iunie 2011, 15:32

Iubesc DINAMO si voi muri dinamovist nu conteaza stadionul,important e ce fel joaca echipa,.ANDO ramai la DINAMO,

 •  16 Iunie 2011, 15:27

Ai fi si tu mare fotbalist,mai de graba interesaza de CLUBUL SPORTIV DINAMO sa vezi ce mare e,si dupa aia vorbesti lake tartan obosit,dupa ce v am dat 4 2 in ghencea mai comentati mucles apostol si BRADUT=))

dan_te
dan_te  •  17 Octombrie 2010, 15:17

Nu inteleg de ce tot va luati de Radut si de declaratia lui, pentru ca pana la urma, are dreptate si este si un aspect negativ si pentru suporterii dinamovisti. Poate ca din gura adversarului suna a rautate, dar oricum de la anul Dinamo se va muta pe noul Stadion, iar voi, suporterii Dinamovisti nu va veti mai gasi scuze pentru cele cateva zeci de mii de scaune, pe care va trebui sa le ocupati! Daca va injurati unii pe alti nu va face suporteri! Sa castige cei mai buni!

Vezi toate comentariile (35)
Comentează