FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rămîne şi-n primăvară » Ţucudean a convins! Va juca şi la anul la Dinamo

Țucu-gol va absenta sîmbătă cu Săgeata Năvodari, din cauza cumulului de cartonașe galbene
Țucu-gol va absenta sîmbătă cu Săgeata Năvodari, din cauza cumulului de cartonașe galbene

Articol de - Publicat marti, 26 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 25 noiembrie 2013 19:31

Ţucudean i-a convins pe dinamovişti să continue şi în prima parte a anului 2014, existînd posibilitatea să fie răscumpărat definitiv de către roş-albi dacă va fi golgeterul echipei.

George Ţucudean, 22 de ani, va continua şi în primăvara 2014 în Ştefan cel Mare. Atacantul care a semnat victoria cu Gaz Metan, scor 1-0, marcînd unicul gol al partidei, din voleu, va fi păstrat în lotul roş-albilor şi nu va mai fi trimis înapoi la Standard Liege, de unde este împrumutat pînă în iunie 2014.

Şefii au realizat că este util pentru Dinamo şi există posibilitatea ca atacantul să fie răscumpărat în vară, dacă el va deveni, pînă atunci, golgeterul echipei. Pînă acum, Ţucudean a reuşit două goluri, puncherul actual al formaţiei fiind Rotariu, cu 5 goluri în toate competiţiile.

Vede Dinamo pe smartphone
Ţucudean este dezinvolt şi-n declaraţii: "Nu mai am probleme în a vedea Dinamo în clasamentul Ligii 1, pentru că mi-am cumpărat un iPhone 5!".

A făcut referire la glumele apărute pe net cu privire la faptul că pe smartphone-urile mai vechi, în prima pagină a clasamentului, apar doar primele 5 echipe, or Dinamo este acum de-abia pe poziţia a 6-a.

"Cred că victoria noastră nu poate fi pusă în dubiu, am avut mult mai multe ocazii decît Mediaşul. Sper să mai legăm victorii pînă la finalul anului, mai avem meciuri cu Săgeata, Botoşaniul, Timişoara şi Vasluiul, plus, în Cupă, cu Pandurii. Şi eu, şi colegii din atac sîntem frustraţi cînd nu marcăm, dar se pune prea multă presiune. Totuşi, nu sînt stresat. Sînt convins că voi mai da multe goluri", a mai declarat Ţucudean.

267 a fost indexul InStat al lui Ţucudean la meciul cu Gaz Metan, cel mai mare dintre toţi jucătorii de pe teren

"Nu ne-ar încălzi să ajungem doar pînă pe locul 5, Dinamo trebuie să se bată la campionat!" (George Ţucudean, atacant Dinamo)

"Suporterii au fost de nota 11, sperăm ca şi echipa să ajungă la nivelul fanilor" (George Ţucudean, atacant Dinamo)

ALTE STIRI DESPRE DINAMO

Mercato de iarnă
Anghelache confirmă materialele din Gazeta Sporturilor din ultima perioadă: "Indiferent că se numesc Luchin, Grigore, vom discuta să vedem ce avantaje sînt şi pentru club. Vom vedea la iarnă cine pleacă. Nu vom mai face transferuri la întîmplare, ca-n vară, cînd am modificat din mers, presaţi de timp. Acum vom schimba cu migală, profesionist".

Inbox
- Dorin Rotariu: "E prematur să spunem acum că vom sparge norii la anul, dar dacă ne vom concentra şi vom creşte de la meci la meci, sînt convins că vom fi mai puternici decît în prezent, mai sus în clasament".
- Laurenţiu Rus: "Nu-mi place să mă uit pe clasament, să fac calcule, vreau să învingem mereu. Şi să n-o tratăm de sus pe Săgeata Năvodari, pentru că echipele mici ne-au mai creat probleme!".
- Stoican, 37 de ani, şi-a dus jucătorii duminică, după victorie, la un pub din Capitală spre a le face cinste cu ocazia zilei sale de naştere. Ieri, a început pregătirea meciului de la Constanţa.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (5)
fangigi
fangigi  •  27 Noiembrie 2013, 15:23

SA FACEM PE TOATE OILE!

gymd
gymd  •  26 Noiembrie 2013, 19:34

il facem si pasta mare, deocamdata a dat 2 goluri si atat, sa-l vedem mai incolo, parca vad ca iara incepe pauza pt el la dat goluri, sa speram insa ca ma insel si sa iasa jucatorul ala care inca nu plecase la Standard, macar la forma aia sa fie

gymd
gymd  •  26 Noiembrie 2013, 16:25

trb sa revina la forma la care a jucat prima oara, inainte sa plece la Standard era un jucator foarte foarte bun

Vezi toate comentariile (5)
Comentează