FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CRAIOVA 2-0

Rămîne Stoichiţă? Refuzat de Piţurcă şi Hagi, Gigi Becali l-ar putea păstra pe "Lippi"

Mihai Stoichita, Stoichita, Steaua
Mihai Stoichita, Stoichita, Steaua

Articol de - Publicat luni, 17 mai 2010 00:00

Surpriza de pe banca Stelei s-ar putea numi, din vară, Mihai Stoichiţă. Gigi Becali pare tot mai tentat să recurgă la varianta cea mai la îndemînă şi, totodată, cea mai puţin costisitoare.

Gazeta de duminică a anticipat în exclusivitate mutarea, publicînd declaraţia lui Stoichiţă: "Totul e posibil! Dacă patronul îmi va propune, mă voi gîndi". Aseară, după meci, tehnicianul nu a mai anunţat vehement ca în alte dăţi că pleacă de la Steaua: "Să se termine campionatul şi mai vorbim, ce tot anticipăm?!". Gigi Becali a fost misterios, spunînd doar că nu are variante concrete şi nici nu vrea să îşi dezvăluie gîndurile.

Refuzat de Piţi şi de Hagi
Ce l-a determinat pe Becali să îşi reconsidere poziţia faţă de cuplul Stoichiţă-Argăseală, pe care pînă nu demult nu îl mai lua în calcul? Ambele variante la care se gîndise au picat.

Primul care a sugerat că nu vrea să preia Steaua în această conjunctură a fost Victor Piţurcă, prezent aseară în Ghencea. Acesta nu prea crede în promisiunile lui Becali că nu se va amesteca la echipă şi e tentat să refuze oferta. În plus, el nu are deloc garanţia că eternul conflict cu proprii suporteri se va stinge din vară.

Gică Hagi a fost mult mai clar şi n-a lăsat loc de interpretări: "Mi-ar plăcea să revin oricînd la Steaua, dar nu cu Becali acolo. Cu el nu mai lucrez niciodată!". Becali a comentat sec: "Acum nu mai pot eu să dorm că nu vrea Hagi să lucreze cu mine. O să mă duc acasă şi o să plîng".

- Din cauza numeroaselor absenţe, Stoichiţă a apelat aseară la mijlocaşul Văduva (18 ani), de la Steaua II. Acesta a luat loc pe bancă alături Florentin Matei, alt fotbalist promovat de la echipa secundă, care a şi intrat pe teren în minutul 82.
- În minutul 34, Găman a fost înlocuit cu Radu Barbu din cauza unor probleme medicale. Fundaşul Ştiinţei s-a resimţit după o alunecare şi n-a mai putut continua partida.
- 100 de suporteri ai Ştiinţei s-au aflat aseară în Ghencea, aceştia contestîndu-l pe întreaga durată a partidei pe finanţatorul Adrian Mititelu.
- Mihai Costea va fi suspendat în ultima etapă, contra Oţelului, după ce a încasat aseară al şaptelea galben pentru că a simulat un fault la marginea careului.

Hagi: "La Steaua DA, cu Gigi NU!"
Gică Hagi a dezvăluit la GSP TV că şi-ar dori să mai antreneze în Ghencea pe viitor, dar fără să-l aibă patron pe Gigi Becali: "Steaua e o echipă la care am ţinut, e un club puternic, care reprezintă o provocare, ar fi bine pentru orice tehnician să vină aici. Aş spune <<da>> Stelei oricînd, lui Gigi Becali, <<nu>>! Cu el dau mîna, dar nu vom mai lucra niciodată împreună. Nu mai cred nimic din ce îmi zice el!". (George Ştucan)

Reghecampf, aproape de eliminare
La debutul său în calitate de manager general al Craiovei, Laurenţiu Reghecampf a luat loc pe banca de rezerve. Acesta a contestat vehement cîteva dintre deciziile "centralului" Robert Dumitru, motiv pentru care a fost aproape de a fi trimis în tribună după finalul primei reprize. Deşi craiovenii neagă faptul că "Reghe" s-ar implica în alcătuirea echipei, acesta a dictat schimbările Ştiinţei.

Schimbare ciudată
Chiar dacă era anunţat titular înaintea jocului de aseară, columbianul Zapata i-a lăsat locul între buturile Stelei lui Tătăruşanu. Schimbarea din primul "11" al roş-albaştrilor s-a produs după încălzire, în timpul căreia Zapata s-a accidentat la umăr. Columbianul apărase în ultimele patru etape, luîndu-i locul lui Tătăruşanu, cel care a încasat cinci goluri în Giuleşti. (Răzvan Rotaru)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
 •  17 Mai 2010, 22:41

://www.anno1777.com/index.php?i=11779 ANNO 1777 este un joc online care simuleaza un sistem economic, politic si militar asemanator cu cel din lumea reala. Esti in postura unui cetatean din secolul XVII care lupta pe toate planurile pentru a avansa in ierarhia sociala. Iti poti deschide companii, poti deveni guvernant sau poti sa ridici un imperiu militar. Totul depinde numai de tine. Spre deosebire de alte jocuri de acest gen, banii virtuali din ANNO 1777 pot fi schimbati in bani reali

 •  17 Mai 2010, 22:39

://www.anno1777.com/index.php?i=11779 ANNO 1777 este un joc online care simuleaza un sistem economic, politic si militar asemanator cu cel din lumea reala. Esti in postura unui cetatean din secolul XVII care lupta pe toate planurile pentru a avansa in ierarhia sociala. Iti poti deschide companii, poti deveni guvernant sau poti sa ridici un imperiu militar. Totul depinde numai de tine. Spre deosebire de alte jocuri de acest gen, banii virtuali din ANNO 1777 pot fi schimbati in bani reali si in

 •  17 Mai 2010, 21:29

absolut nimeni nu si-a insusit porecla de "Lipi" ,dar penibili si ridicoli astia insista in continuare,hehehe

Vezi toate comentariile (27)
Comentează