FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Raphael Stănescu vrea să profite de şansa acordată de Ţălnar: ”Tinerii costă mult mai puţin”

Raphael Stănescu a fost unul dintre cei mai promiţători fotbalişti, dar a rămas la stadiul de tînără speranţă.
Raphael Stănescu a fost unul dintre cei mai promiţători fotbalişti, dar a rămas la stadiul de tînără speranţă.

Articol de - Publicat vineri, 11 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 11 ianuarie 2013 13:06

Raphael Stănescu, 19 ani, spune că vrea să se agaţe de şansa pe care o are acum din partea lui Ţălnar, mai ales că nu se ştie cînd va mai avea parte de o alta.

- Rapha, de data asta crezi că vei confirma la prima echipă? Se aşteaptă de vreo trei ani "pasul" la Dinamo.
- Sînt fericit că nea Cornel a avut încredere în mine şi m-a chemat înapoi la prima echipă. Sper să nu-i dezamăgesc nici pe dînsul, nici pe ceilalţi şefi! Ştiu că dînsul a promovat mulţi tineri care au ajuns mari, îmi doresc să fiu şi eu în această echipă.

- Este clubul în sărăcie de nu-şi mai permite decît promovarea de jucători de la Dinamo II?
- Ideea e că prin promovarea tinerilor poţi cheltui mai puţini bani, iar pe viitor cîştigi. Eu, de exemplu, cost mai puţin decît un alt fotbalist de vîrsta mea adus din afară. În plus, eu ştiu ce înseamnă Dinamo!

- S-a spus că ţi s-au urcat la cap cele cîteva apariţii la prima echipă şi-ai devenit indolent. Ce e adevărat?
- Sînt genul de persoană care nu pune la suflet ce se scrie despre ea. Voi încerca să demonstrez fiecăruia că nu este aşa cum s-a spus despre mine. O să trag tare la antrenamente şi îi voi arăta lui nea Cornel că pot fi o soluţie pentru prima echipă.

1 gol în 5 meciuri a marcat Stănescu în tricoul lui Dinamo în competiţiile oficiale. În acest sezon, n-are nici o prezenţă la prima echipă

750 de euro este salariul lunar al lui Raphael în Ştefan cel Mare

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (4)
rapi
rapi  •  11 Ianuarie 2013, 15:54

ideea este ca e doar un pusti si nu te poti astepta sa scoata dinamo din ... trebuie doar sa joace si sa creasca pe langa ceilalti jucatori.

reddogsv
reddogsv  •  11 Ianuarie 2013, 15:43

Sper sa puna si asta osul la treaba si sa nu ajunga eterna speranta gen Lupu, Lutu, R. Niculescu, C Raducanu sau Mitea! Si asa nu mai avem ce vinde! Altfel ..........

dinamovistfaravoie
dinamovistfaravoie  •  11 Ianuarie 2013, 13:41

El cand a fost la prima echipa a jucat FOARTE bine.Dar din ce am auzit baiatu' e cam cu ifose.....gen Miea,Adrian Cristea.... sper sa inteleaga ca tre sa dea totul nu sa-si bata joc.Daca nu profita nici de sansa asta sa zica adio la cariera de fotbalist.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează