FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

OFICIAL Rapid a bătut palma cu Ovidiu Herea: „E un pas avantajos pentru ambele părți”

Ovidiu Herea a parafat noua colaborare cu echipa de suflet / Sursă foto: Facebook@ Rapid București
Ovidiu Herea a parafat noua colaborare cu echipa de suflet / Sursă foto: Facebook@ Rapid București

Articol de - Publicat sambata, 04 martie 2023 17:17 / Actualizat sambata, 04 martie 2023 17:45

Rapid a încheiat sâmbătă o colaborare cu Academia lui Ovidiu Herea, fost jucător important al echipei. Astfel, giuleștenii vor avea prioritate la cei mai importanți juniori ai școlii de fotbal conduse de fostul „decar” al alb-vișiniilor.

Ovidiu Herea, omul care a evoluat timp de șase ani la Rapid, rămâne aproape de giuleșteni, dar nu din postura de jucător. Fostul mijlocaș e implicat într-un proiect de care clubul alb-vișiniu va avea șansa să profite din plin în următorii ani.

Rapid va colabora cu Academia lui Ovidiu Herea

Îmi doresc să împărtășesc copiilor din experiența pe care am acumulat-o de-a lungul anilor, având în vedere că am lucrat cu foarte mulți antrenori de renume din fotbalul românesc și nu numai. 

Sper să atragem cât mai mulți copii și să îi facem să iubească acest sport”, a declarat Herea, conform paginii oficiale de Facebook a giuleștenilor. 

Suntem mulțumiți că am încheiat un nou parteneriat de viitor pentru academia noastră. Este un pas avantajos pentru ambele părți. Avem mare încredere în Ovidiu Herea, pentru că este un tip foarte serios, ambițios și deja a creat o academie interesantă, într-un timp foarte scurt, pentru care îl felicităm.
Vasile Maftei, șeful academiei giuleștenilor

Ovidiu Herea și-a deschis academie de fotbal și are planuri mari

Ovidiu Herea, 37 de ani, și-a deschis o academie de fotbal alături de fratele său, Claudiu. Ambiția lui cea mare este însă ca în câțiva ani să conducă de pe bancă o echipă din prima ligă.

Toamna trecută a decis să-și înființeze o școală de fotbal, Herea Football Academy, alături de fratele său, Claudiu.

Am început acest proiect, cu academia de fotbal, pe care îl aveam în plan de foarte mult timp. Acum am profitat de ocazie fiindcă sunt mai liber și am reușit să realizez ce mi-am propus, alături de fratele meu. Îmi doream mult să împărtășesc copiilor din experiența pe care am acumulat-o de-a lungul anilor de la antrenorii pe care i-am avut”, spunea Herea în noiembrie 2022, pentru GSP.ro. 

VIDEO Ce obiectiv are Rapid în play-off? Victor Angelescu: „Vrem să terminăm pe loc de cupe europene”

Citește și alte știri despre Rapid: 

Surpriza pregătită de Mutu pentru Hermannstadt: „E în lot, poate juca”

EXCLUSIV „Avem două fețe!” » Rapid a câștigat la Botoșani, dar Angelescu își pune semne de întrebare: „Trebuie să ne dăm seama de ce”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ED_BAD
ED_BAD  •  05 Martie 2023, 00:13

Adevarul e, ca e o mare realizare pentru Rapid! E o mare academie asta a lui Herea si a scos multi jucatori valorosi, iar cea mai importanta este marea sa experienta in descoperiea si formarea marilor jucatori... Spuneti naibii, mai bine, ca s-a mai lipit o capusa de club! Altceva nu pot intelege din toata povestea asta. E bine ca atragem la visterie toti prietenii, toate rudele, toti liderii fosti si actuali ai suporterilor... De marea scoala a lui Herea avea clubul nevoie!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează