FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CFR CLUJ

FOTO „Vorbește cu «tata Mutu»” » CFR Cluj o acuză pe Rapid, după ce mesajele în care titularul campioanei ar cere transferul în Giulești au devenit publice

Yuri, gol decisiv în meciul tur dintre CFR Cluj și Rapid / FOTO: Imago
Yuri, gol decisiv în meciul tur dintre CFR Cluj și Rapid / FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 octombrie 2022 18:34 / Actualizat vineri, 28 octombrie 2022 19:57

Derby-ul dintre Rapid și CFR Cluj a fost dinamitat de un presupus schimb de mesaje între persoane din staff-ul lui Adrian Mutu (43 de ani) și Yuri Matias (27 de ani), fundașul campioanei. 

  • Derby-ul feroviar dintre Rapid și CFR Cluj se joacă duminică, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Orange Sport 1, Prima Sport 1 și Digi Sport 1. 

Disputa dintre Rapid și CFR Cluj, ocupantele locurilor 2 și 3 în SuperLigă, s-a încins și mai tare cu 48 de ore înaintea startului programat în Giulești. 

Atmosferă apăsătoare la Sivas » Ce au făcut Dan Petrescu și Neluțu Varga după înfrângerea din Conference League
SIVASSPOR - CFR CLUJ 3-0
Atmosferă apăsătoare la Sivas » Ce au făcut Dan Petrescu și Neluțu Varga după înfrângerea din Conference League

Fundașul central Yuri, cel mai în formă fotbalist al campioanei României, ar fi cerut un transfer în Giulești. Schimbul de mesaje care ar fi fost purtat cu oamenii din staff-ul Rapidului, printre ei și Bogdan Pătrașcu, „secund” alături de care a colaborat la Gaz Metan, ar fi avut loc la finalul lunii septembrie, anunță Fanatik

Yuri ar fi cerut un transfer la Rapid

Yuri comunică într-o română imperfectă cu staff-ul Rapidului: „Frate, vreau să merg și eu aici la tine, p*** mea. Vorbește cu «tata tău», Mutu. Echipă puternică faceți voi. Da, frate. Vreau și eu”.

„Vorbește cu «tata Mutu»” » CFR Cluj o acuză pe Rapid, după ce mesajele în care titularul campioanei ar cere transferul în Giulești au devenit publice
FOTO: Fanatik.ro

Cristi Balaj: „Ar fi fost elegant să nu apară înaintea meciului direct”

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, nu exclude veridicitatea mesajelor. În schimb îi acuză pe giuleșteni că le-au făcut publice chiar înaintea meciului direct.

„Dacă într-adevăr aceste mesaje sunt reale, ar fi fost elegant și fair ca ele să apară în momentul în care cei de la Rapid le-au primit de la Yuri și nu înaintea meciului direct. În acest moment, Yuri este angrenat foarte bine în angrenajul lui CFR Cluj și am încredere deplină în profesionalismul lui”, a spus Cristi Balaj, potrivit sursei citate. 

Brazilianul Yuri Matias este unul dintre cei mai în formă fotbaliști ai campioanei. A fost integralist în precedentele 5 partide din campionat.

A marcat 4 goluri în acest sezon, în toate competițiile, inclusiv reușita victoriei din meciul tur cu Rapid, 1-0, în Gruia, pe 17 iulie 2022.

VIDEO Cele mai importante informații înainte de Rapid - CFR Cluj 

Citește și alte știri din Liga 1: 

A venit în vestiarul echipei și a făcut o promisiune importantă: „Bateți și primiți banii!”

FCSB a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu Rapid. Sunt mai scumpe decât de obicei

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (10)
atthur
atthur  •  29 Octombrie 2022, 10:20

Ne învață balaj de la ci.fi.ri despre "eleganță "!!!!!balaj fiind cel mai bun om a lui ci.fi.ri încă de cand era "albitlu".după care s-"aciuat" la anti-doping,unde a nenorocit echipa națională de handbal feminin(circul Corona Brasov),de ne-a lăsat fără 3-4 dintre cele mai bune jucătoare. Iar acum e la ......bineînțeles.....ci.fi.ri la care cel mai bun om acum e isvan,care și el peste câțiva ani,când va lăsa ghetele de albitlu va fi angajat la .........ați ghicit: ci.fi.ri!!!!!!Și ne mirăm că ne dă cu terenu-n cap Muntenegru!!!Stai că acum vine "tare" din urmă Kosovo!!!!!Iar in timpul ăsta ungurii bat Anglia și Germania în DEPLASARE. BRAVOS burleanu+ stoichita+ vasaras......

ricco
ricco  •  29 Octombrie 2022, 03:01

E un meci de gradul ZERO pt. campionatul nostru... Sper ca Rapid sa cistige meciul cu BESTIILE ceferiste care ***... P.S. Dupa ce au cistigat cu 2 - 1 meciur cu Universitatea Cluj, CU AJUTORUL Arbitruluui care le-a acordat DOUA Penaltiuri TOTAL NEMERITATE, NEMERNICII si-au "demonstrat" valoarea in Turcia, fiind UMILITI cu 3 - 0 de niste ANONIMI... Dupa care PACOSTEA dan petrescu a spus ca e multumit cu jocul echipei... Niste NENOROCITI de la cap la coada...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

razvan2012
razvan2012  •  29 Octombrie 2022, 00:31

O știre de tot circul... Nu vezi o știre pozitivă despre CFR și Dan Petrescu pe tot site-ul asta. Dar asta e fotbalul in Romania când o echipa are succes trebuie distrusă. Dinamo, Rapid, Urziceni, Vaslui, Petrolul, și aș putea continua. Urmează CFR CLUJ și FCSB.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează