FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - U CLUJ 2-3

VIDEO / EXCLUSIV Insider de la Rapid: Bergodi a făcut prăpăd după meci. Daniel Niculae a rămas în ușa vestiarului

Cristiano Bergodi, antrenor Rapid +36   FOTO
Cristiano Bergodi, antrenor Rapid

Articol de - Publicat marti, 28 noiembrie 2023 13:20 / Actualizat marti, 28 noiembrie 2023 20:48

A fost iureș în vestiarul Rapidului la finalul înfrângerii cu U Cluj, 2-3. Dacă suporterii s-au ferit să-i apostrofeze pentru eșec, Moldovan, Săpunaru și restul fotbaliștilor și-au primit porția de reproșuri odată ajunși la cabine. 

Extrem de nervos după ce echipa lui a condus cu 2-0 și a pierdut, Cristiano Bergodi a avut o adevărată criză de nervi. S-a răstit la jucătorii lui atât în limba italiană, cât și în română.

Nu mai suportă declarațiile lui Alex Chipciu: „Trăiești mai mult la interviuri, decât pe teren!”
RAPID - U CLUJ 2-3
Nu mai suportă declarațiile lui Alex Chipciu: „Trăiești mai mult la interviuri, decât pe teren!”

Bergodi, criză de nervi în vestiar după Rapid - U Cluj 2-3

Ușile s-au închis după doar câteva minute de la fluierul final și în cabină s-a declanșat haosul. „Nu e posibil să ne batem joc! Nu e posibil să avem 2-0 și să luăm trei ca niște amatori! Am fost zero, zero!”, au fost primele cuvinte transmise de antrenor în română. Au urmat o serie de mesaje transmise în limba italiană.

Discursul plin de nervi și de dezamăgire al tehnicianului italian a durat circa două minute, timp în care doar el a luat cuvântul. La ușă a stat, fără să intre deloc în vestiar, președintele Daniel Niculae, dar și delegatul Ionuț Voicu.

Rapid - U Cluj/ foto: Raed Krishan (GSP)
Rapid - U Cluj/ foto: Raed Krishan (GSP)
Rapid - U Cluj/ foto: Raed Krishan (GSP)
Rapid - U Cluj/ foto: Raed Krishan (GSP)
Rapid - U Cluj/ foto: Raed Krishan (GSP)
+32 FOTO

Este inadmisibil să pierdem de la 2-0, mai ales acasă. E șocant! Parcă trăim într-un vis negru

- Horațiu Moldovan

VIDEO. Mircea Bornescu: „Bergodi țipa, spărgea prin vestiar la Rapid”

Bergodi e un tip coleric și a mai fost protagonistul unor astfel de episoade tensionate în vestiar.

În ediția de azi a emisiunii GSP Live, fostul portar Mircea Bornescu (43 de ani) a rememorat scene din finalul sezonului 2014-2015. Atunci juca pentru Rapid și era antrenat de italianul de pe banca alb-vișiniilor.

Întrebat despre discursul fostului său antrenor de la finalul partidei Rapid - U Cluj 2-3, Bornescu a povestit că Bergodi are adesea ieșiri vulcanice în vestiar. Mircea apreciază totodată că aparițiile publice ale lui Cristiano sunt mai mereu echilibrate.

„Este normal ca antrenorul să aibă o asemenea atitudine la finalul unui eșec. Și jucătorii știu că sunt vinovați de această înfrângere, ei răspund în fața antrenorului, iar antrenorul răspunde mai departe de rezultate. 

Nu mi s-a părut o atitudine deplasată a lui Bergodi, să dea într-un jucător sau ceva... Probabil era influențat și de rezultat și din această cauză a avut reacția aceea.

L-am avut antrenor, îl cunosc foarte bine și încearcă mereu să protejeze jucătorii. Deși în vestiar are momente când iese din starea lui normală, țipă, urlă, dărâmă, sparge. 

Când eram la Rapid și a venit el, aveam o serie mai puțin bună. Echipa era într-un moment foarte prost. La un meci a intrat în vestiar, a dărâmat ușa, a spart pe-acolo, urla. Se întâmplă situații de genul ăsta când antrenorii își ies din fire. Însă în public e un antrenor echilibrat și rar greșește”, a comentat Bornescu la GSP Live.

Bergodi și Bornescu au colaborat în al doilea mandat al italianului la Rapid, desfășurat în intervalul aprilie - mai 2015. Cristiano a fost ultimul antrenor al giuleștenilor în sezonul în care aceștia au retrogradat în „B”. A condus echipa între etapele 27-34 (3 victorii, două remize, 3 eșecuri).

VIDEO. Cristiano Bergodi, discurs dur după Rapid - U Cluj 2-3:

  • „E o lipsă de maturitate, am picat acest test. De la 0-2 nu se poate pierde, chiar dacă se spune că e un rezultat periculos. Trebuia să jucăm altceva. Prima repriză s-a jucat pe contre... Nu trebuie să existe așa ceva! Am avut de înfruntat mai multe contraatacuri decât în restul campionatului. Prea multe ocazii a avut U Cluj!”
  • „Ne-am dezechilibrat în repriza a doua, nu se poate așa ceva! Am fost desfăcuți, am jucat și acasă... I-am avertizat pe băieți. Eu sunt primul vinovat, dar băieții trebuie să învețe din greșeli”
  • „Am jucat prea deschis, aveam meciul în mână. Nu am ținut linia în apărare. E important să joci ofensiv, dar nu trebuie să lași spații, pentru că echipa adversă te pedepsește”

Mai multe articole despre Rapid: 

Notele GSP după Rapid - U Cluj, direct de pe stadionul Giulești » Sabău i-a dat clasă lui Bergodi + cine a fost omul meciului
Rapid - U Cluj
Notele GSP după Rapid - U Cluj, direct de pe stadionul Giulești » Sabău i-a dat clasă lui Bergodi + cine a fost omul meciului
Panduru trage semnalul de alarmă la Rapid: „Ai o mare problemă”
RAPID - U CLUJ 2-3
Panduru trage semnalul de alarmă la Rapid: „Ai o mare problemă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
unurtr
unurtr  •  05 Decembrie 2023, 12:23
Postat de Mui310sb pe 28 Noiembrie 2023, 21:19

Pr0stul3 se numeste FC Rapid 1923 aceeasi stema acelasi stadion acelasi imn. In caz ca esti o *** e problema ta ca sece fece fecesebe sa e o clona a stelei.. Degeaba gesu lapu pe aici ca numai aberatii spuneti vedeti va de branza voastra, casul ciobanului acolo ca sunteti pe stipro pentru romania

Calmează-te, bea niște ceai, i-ați medicamentele că ești prea nervos. Poate și un ban pentru limbaj suburban te va ajuta. Și între timp documentează-te! FC Rapid 1923 a luat locul echipei Mișcarea CFR București care a jucat în Liga V București și a promovat în liga IV. Tot atunci a jucat și AFC Rapid București tot în liga V și care a promovat și ea în liga IV dar nu a vrut să participe la proiect. La fel ACS Rapid FNG București, echipa t2-ului. Acum, dacă tu nu ai fost cu galeria în liga 4, în liga 3 nu ai de unde să știi.

unurtr
unurtr  •  05 Decembrie 2023, 12:19
Postat de johndorthy pe 28 Noiembrie 2023, 17:15

fals,nu a jucat nicun rapid in liga a 5-a bucuresti in sezonul 2016-2017. acum hai sa nu mintim chiar asa pe fatza. repet,nu a jucat.

A jucat. FC Rapid 1923 a luat locul echipa Mișscarea CFR București care a jucat în Liga V București și a promovat în liga IV. Tot atunci a jucat și AFC Rapid București tot în liga V și care a promovat și ea în liga IV. Mai documentează-te!

danglumetu
danglumetu  •  29 Noiembrie 2023, 17:24

rapid si craiova lui rotaru sint bufonii campionatului de multi, multi ani! de cite ori te astepti sa se suie in virf, o fac lata! e in adeneul lor!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează