FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - U CLUJ 2-3

Nu mai suportă declarațiile lui Alex Chipciu: „Trăiești mai mult la interviuri, decât pe teren!”

Articol de - Publicat marti, 28 noiembrie 2023 08:49 / Actualizat marti, 28 noiembrie 2023 09:32

Gabi Balint a urmărit discursul pe care Alexandru Chipciu l-a avut după Rapid - U Cluj 2-3 și l-a taxat pe mijlocașul lateral de 34 de ani.

Cunoscut pentru declarațiile acide pe care le dă în dese rânduri, mijlocașul nu s-a abținut nici după meciul cu Rapid, dar la final a fost criticat de Gabi Balint, cel care nu poate să treacă peste episodul din urmă cu două luni, când Chipciu a spus despre CSA: „Dacă, asta e Steaua, cu echipamentul ăla fake, am luat-o razna!”. 

Bergodi, cel mai dur discurs după Rapid - U Cluj: „Nu se poate, aveam meciul în mână! Nu trebuie să se mai întâmple așa ceva!”
Rapid - U Cluj
Bergodi, cel mai dur discurs după Rapid - U Cluj: „Nu se poate, aveam meciul în mână! Nu trebuie să se mai întâmple așa ceva!”

Alexandru Chipciu, criticat de Gabi Balint după discursul de finalul meciului cu Rapid

„El trăiește mai mult la interviuri, decât pe teren. Pe teren... Calm, s-a terminat meciul. Fii mai calm”, a spus Gabi Balint, potrivit digisport.ro.

El a fost completat de Radu Naum, editorialist GSP și moderator al emisiunii „Fotbal Club”: „E omul-orchestră. Joacă pe orice post. dă pase de gol, dă goluri și la interviuri este «the grand finale» (n.r- marele final), cum se zice”.

Iar Gabi Balint a avut ultima remarcă: „Dar nu atunci când jignește Steaua”.

Ce a spus Alexandru Chipciu după Rapid - U Cluj

„Atmosfera aici e incendiară. A părut că luăm multe, dar era 7-2 la ocazii. Am schimbat din mers, am început bine, dar nu am dat gol. Făceau superioritate pe benzi, apoi am schimbat din mers. Suntem fericiți. Suntem pe locul 2 la meciurile din deplasare, dar acasă pierdem sau facem egal. Trebuie să batem și noi acasă meciul următor. Au fost și excepții.

La meciul cu Voluntari am fost defavorizați total, am jucat la două zile, 3 meciuri în 6 zile. Căutăm să câștigăm și acasă, să vedem ce nu merge. E paradoxal, avem mult public și nu câștigăm.

Parcă m-au înjurat mai mult acum, de mamă, de soție. Am văzut că scandau și de Steaua. Îți dau starea aia în care vrei să te bați. Nu am reacționat deloc la injuriile lor. În atmosfera asta nici nu te bucuri când dai gol, că publicul îi împinge mereu de la spate.

E strâns rău campionatul, mai strâns ca anul trecut, nici nu știu cine retrogradează. Am avut speranțe de play-off de la început. Obiectivul e clasarea pe locurile 7-9. Petrolul, Hermannstadt, joacă bine și au rezultate, dar suntem acolo. Oțelul și Sepsi sunt acolo, e imprevizibilă SuperLiga acum.

Eu vreau să trăiesc intensitatea asta cât mai pot, dacă mă gândeam să mă mai agăț de fotbal mă lăsam deja. Trebuie să te bucuri de fotbal. Au fost vre 2 ani, când a murit tata, în care nu mă mai bucuram așa de mult de fotbal. Nu joc pentru bani acum”, a declarat Alex Chipciu.

VIDEO Cristiano Bergodi a tras concluziile după înfrângerea cu U Cluj

Citește și:

Ioan Ovidiu Sabău dezvăluie cheia succesului din Giulești: „Acolo am reușit să corectăm anumite lucruri”

Ce a remarcat Panduru la Rapid: „Ai o mare problemă” + Se ia de un rapidist

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (37)
voinea72
voinea72  •  30 Noiembrie 2023, 22:18

Ăsta să vorbească la nivelul ălora care-au pus ghetele-n cui, nu la al celor care mai aleagă încă. Un frustrat, *** la pomenile din televiziune. Zero barat, după ce a terminat cu fotbalul. Că fotbalist, n Bănel al acelor ani, muncă, alergătură, talent discutabil. Dă din coadă la cine i se pare că-i întinde-un os... Toți marii fotbaliști ai lumii s-au retras de tot în viața privată sau măcar nu participă la mizerii...ori antrenează. Ai noștri Dorei, unii dintre ei...la pomană, ca și pe când activau ca fotbaliști.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

forumeer
forumeer  •  29 Noiembrie 2023, 09:10

Corect, are gura mare si prrooasta. Macar de ar spune ceva veridic, dar a demonstrat la faza cu tricourile cat de prost e: Steaua are tricouri mai bune calitativ decat U Cluj. Si de 10 ori mai frumoase, ca model. Chipciu n-a jucat niciodata la Steaua si il doare.

muzzi1
muzzi1  •  29 Noiembrie 2023, 03:20
Postat de tictictic pe 28 Noiembrie 2023, 21:36

Esti in eroare! Daca vreau sa aflu ceva despre un club de fotbal, oricare ar fi el din lume, deschid site-ul oficial al UEFA sau FIFA si ma lamuresc in cateva minute. Deci, acolo se prezinta clar si raspicat, asa incat sa inteleaga chiar si prostul: FCSB este fosta Steaua Bucuresti; detine palmaresul istoric complet de la infiintare din 1947 si pana in prezent. Daca cauti CSA Talpan pe acolo, n-o sa gasesti nici urma de asa ceva (cred ca CSA-ul nici macar nu e afiliat la UEFA...) Dar daca tu cauti un club de fotbal strict pe site-urile tribunalelor si judecatoriilor din lume, inseamna ca esti defect...:) Altfel, e limpede ca Becali n-a cumparat niciodata Steaua, ca nici n-avea cum; la fel cum nici Sucu n-a cumparat vreodata Rapidul de la statul roman, nici Rotaru n-a cumparat vreodata Universitatea Craiova de la statul roman, nici Badea, Turcu, Negoita, Borcea, Zavaleanu n-au cumparat vreodata Dinamo de la statul roman, asa cum niciun club de fotbal din Romania n-a fost vreodata cumparat de cineva de la statul roman... Intelegi ce zic?!?

de acord pana la punctul in care echipa de fotbal trebuie sa aiba acceptul cuiva de a ii utiliza numele, brandul, palmaresul! ori in cazul luptei fcsb-csa tocmai astea au fost contestate! da, nimeni nu a cumparat echipa, nici rapid, nici mai stiu eu cine, dar nimeni nu le contesta autenticitatea, dreptul de a folosi acele nume! nici Dinamo din prima liga nu este Dinamo istoric, dar daca au acceptul lui Badea , nu este nici o problema! pe cand dincolo, cam este!

Vezi toate comentariile (37)
Comentează