FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID VS. FCSB

Dan Șucu, atac nemaivăzut: „FCSB încalcă regulamentul, ce s-a întâmplat e GRAV” + „Copiii mă strigau «sclavule» prin casă! Cum credeți că m-am simțit?”

Dan Șucu
Dan Șucu

Articol de - Publicat marti, 19 martie 2024 20:17 / Actualizat marti, 19 martie 2024 21:30

Dan Șucu (60 de ani) a întărit acuzațiile pe care le făcuse colegul din acționariatul Rapidului, Victor Angelescu, despre o presupusă înțelegere între FCSB și Marius Ștefănescu, cel mai bun jucător al lui Sepsi, care nu a jucat în meciul contra roș-albaștrilor.

Cu o zi înainte de FCSB - Sepsi OSK 2-1, Victor Angelescu, deținător a 20% dintre acțiunile de la Rapid, acuza că Marius Ștefănescu a luat cartonaș galben intenționat cu Petrolul, astfel încât să nu fie apt de joc cu FCSB. Angelescu chiar bănuiește că Gigi Becali și Ștefănescu s-au înțeles în privința unui transfer din vară.

Astăzi, Dan Șucu, numărul 1 de la Rapid, acționarul majoritar, a întărit acuzațiile făcute de colegul lui.

Dan Șucu, dezvăluiri de impact despre Daniel Niculae: „Asta crede. Are o doză de dreptate” + Îl „absolvă” pe „Bocciu”: „Sunt convins!”
RAPID
Dan Șucu, dezvăluiri de impact despre Daniel Niculae: „Asta crede. Are o doză de dreptate” + Îl „absolvă” pe „Bocciu”: „Sunt convins!”

Dan Șucu, atac dur la adresa rivalei FCSB

„Sunt de acord cu el, dar cu nuanță. S-a vorbit despre o acuză făcută de Victor căte club, către domnul Dioszegi în principal. Nu este adevărat, nu asta a vrut să spună Victor.

Noi am spus că, din punctul nostru de vedere, Marius Ștefănescu nu a dorit să participe la meciul cu FCSB. Noi așa considerăm. Este al treilea meci la rând în care nu joacă cu FCSB. A dat gol în minutul 92 (n.r. - cu Petrolul), a aflat că va juca următorul meci cu FCSB, în minutul 94 a luat galben, în minutul 95 s-a terminat meciul. Sunt prea multe coincidențe.

Este o chestiune de o gravitate mare, da. Eu nu cred că e problema lui Sepsi, dar nici nu cred că domnul Dioszegi este victimă colaterală.

Lucrurile stau în felul următor: audiența TV în primele 30 de etape de sezonul acesta, comparativ cu sezonul regulat de anul trecut, a crescut cu 22%. E ceva măsurat, noi știm lucrurile acestea.

Sunt destul de mulți factori care contribuie. E un campionat mai credibil, în primul rând. Toate lucrurile merg către o credibilizare, de unde până acum a existat o părere unanimă că liga este murdară, rezultatul unor înțelegeri între conducătorii cluburilor și arbitri.

Într-o astfel de configurație, nu avea sens pentru un consumator să se uite la TV. Acum, liga începe să-și recâștige puterea. Meciul Rapidului cu FCSB pe cele 3 canale a adus o audiență comparabilă cu meciul naționalei. De mult nu s-a mai întâmplat așa ceva. Ar trebui să fie un motiv de bucurie pentru noi toți, toți avem de câștigat din ce se întâmplă”, a spus Dan Șucu în prima fază la „Fotbal Club”, pe DigiSport.

Dan Șucu: „FCSB a hotărât să atingă cel mai bun jucător al adversarelor!”

„Asta poate fi reversat dacă nu suntem atenți. Dacă ne întoarcem la ce am avut, am pierdut încă o ocazie.

Eu cred că FCSB a hotărât că «De aici încolo nu am cum să mai fac întâlniri sau înțelegeri între patroni, că nu se mai poate, dar mă duc și-l ating pe cel mai bun jucător de la adversar». E foarte simplu. Oamenii ăștia nu înțeleg nimic!

Ce dovezi am? În timpul campionatului nu există discuții despre transferuri, ele se fac în perioadele de transfer. A venit meciul cu Sibiu, negociere cu Baba Alhassan, iar el nu a jucat cu FCSB, deși transferul s-a făcut peste o lună. Cel mai bun jucător de la Hermannstadt! Următorul adversar, Iașiul. Transferat Luis Phelipe, el nu a jucat, a fost răcit, bolnav. Despre ce vorbim aici?

Strategia asta încalcă cel puțin 4 sau 5 articole din regulamentul nostru sportiv. Cine le aplică? Dacă nu le aplică, mergem înapoi de unde am plecat. Am tot dreptul să mă gândesc că la fel au făcut cu Ștefănescu?”, a continuat acționarul Rapidului.

Dan Șucu: „Am ajuns acasă și copiii mă strigau «sclavule» prin casă!”

„Să vă dau un exemplu. Discuția noastră despre Louis Munteanu este în felul următor: am luat legătura cu Fiorentina de o lună. Nu am scos niciun cuvânt, nimic, până la meciul dintre ei și noi, din respect pentru Hagi și competiție. Băiatul a venit și ne-a dat două goluri acasă.

Da, ne interesează Louis. Dar nu a știut nimeni nimic pentru că am discutat doar cu Fiorentina și atât. Nu cred că Fiorentina i-a spus ceva. Asta este o atitudine de normalitate, cealaltă nu.

Atenție: dacă cineva ia o hotărâre împotriva lor, începe jihadul. Începe cu jigniri, cu invective (n.r. - despre Gigi Becali). Cine aplică regulamentele? Mi-aduc aminte ce spunea despre domnul de la FRF, Vișan parcă: «Cum îți permiți tu să te iei de Becali?». Cum credeți că m-am simțit eu când am ajuns acasă și copiii mă strigau «sclavule» prin casă. Despre ce vorbim? Unde e normalitatea?

Oamenii ăștia nu pot respecta competiția decât dacă sunt forțați. Ideea de conformare voluntară nu există. Ei trebuie să fie forțați să intre în regulamentele pe care le respectăm toți. Unii le respectăm voluntar, alții sunt obligați să le respecte”, a completat Șucu.

Atunci când a fost întrebat despre dovezi cu privire la ceea ce a susținut în cazul lui Ștefănescu, acționarul rapidist a recunoscut că „nu am un element concret, din păcate.

FC Rapid e sclav. Nenea Șucu e sclav! El se dă patron de mobilă, se dă deștept pe la TV, că el vorbește în funcție de nu știu ce regulamente, dar el vrea să fie sclav.

- Gigi Becali, în iunie 2023, după ce Rapid a votat împotriva propunerii lui Becali de eliminare a regulii U21

VIDEO.

Tot despre Rapid:

Dan Șucu, întrebat în direct dacă regretă că s-a implicat la Rapid » Răspunsul finanțatorului din Giulesti
RAPID
Dan Șucu, întrebat în direct dacă regretă că s-a implicat la Rapid » Răspunsul finanțatorului din Giulesti
Dan Șucu a anunțat noile prime de titlu și de Europa la Rapid, după ce a discutat cu jucătorii
RAPID
Dan Șucu a anunțat noile prime de titlu și de Europa la Rapid, după ce a discutat cu jucătorii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (199)
FlaviuGeorge
FlaviuGeorge  •  22 Martie 2024, 15:15

Tot articolul asta a rămas pe prima pagina? NU mai aveți alte noutăți? E de vreo 3 sau 4 zile aici.

Adrian2500
Adrian2500  •  22 Martie 2024, 11:47
Postat de istet10 pe 21 Martie 2024, 22:00

Fix acelasi lucru il poate reusi si Sucu.

Mai vedem peste cativa ani ! Ciobanul mai are o șansă să-și ia si un televizor pe muntele Athos.

istet10
istet10  •  21 Martie 2024, 22:00
Postat de Adrian2500 pe 21 Martie 2024, 13:19

Ce nu inteleg multi neica nimeni, cu creierul cat o nuca, este ca acest capitalism de cumetrie, care a facut cariera in Romania, inclusiv in fotbal, e pe cale de disparitie. Diferenta dintre D Sucu si G Becali este reprezentată de cantitatea de materie cenușie, cantitate care lipsește cu desăvârșire unuia dintre ei. Nu peste multi ani, G Becali atât v-am putea sa mai faca: sa se laude ca a fost patron de "***" la FCSB. Asa cum acum se lauda ca a fost europarlamentar. HALAL europarlamentar !!!

Fix acelasi lucru il poate reusi si Sucu.

Vezi toate comentariile (199)
Comentează