FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FC VASLUI, AZI, 18:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Rapid debutează în noul sezon în Regie » Galerie din cămin!

Studenții au urmărit de la ferestrele
camerelor și meciul de anul trecut
Sportul - Rapid 0-2
Studenții au urmărit de la ferestrele camerelor și meciul de anul trecut Sportul - Rapid 0-2

Articol de , - Publicat vineri, 22 iulie 2011 00:00 / Actualizat joi, 21 iulie 2011 23:25

Inventivi, ultraşii rapidişti au găsit modalitatea prin care să-şi încurajeze azi echipa: vor să se "planteze" în balcoanele căminului de studenţi de lîngă arena din Regie!


Rapid va juca fără suporteri doar pe hîrtie contra Vasluiului. Băieţii lui Răzvan vor avea alături diseară, la debutul în noul sezon, o galerie de 50 de oameni pentru că suporterii au găsit modalitatea prin care să fenteze interdicţia LPF, să vadă meciul şi să se facă auziţi.

Gazeta a aflat că aceştia au de gînd să facă galerie de la ferestrele camerelor căminului de studenţi din spatele tribunei a 2-a a arenei din Regie. Reporterii ziarului au mers ieri să verifice dacă intenţia inedită a giuleştenilor poate fi transpusă în realitate, iar răspunsul e unul pozitiv. Accesul în cămin e facil, fără a fi nevoie de o legitimare în prealabil la intrare, ţinînd cont că majoritatea studenţilor sînt în vacanţă. Iar din balcoanele de la etajul 4 sau de pe acoperiş vizibilitatea asupra terenului este perfectă!

"E clar că ne va fi mult mai greu fără fani, galeria Rapidului pune multă presiune pe adversar. Sîntem privaţi de unul dintre atuurile noastre"
Răzvan Lucescu, antrenor Rapid

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (15)
gyx4u
gyx4u  •  22 Iulie 2011, 18:00

FZR

lucasxavi23
lucasxavi23  •  22 Iulie 2011, 15:24

Asta e pasiunea.Anul trecut rapidistii s-au suit pe teatru,acum in camin,inca o dovada ca sunt cei mai tari din tara.FORZA RAPID

lawcco
lawcco  •  22 Iulie 2011, 11:26

Stati linistite, behaitoarelor, caci nu o sa aiba acces niciun RAPIDIST pe camine.... De ce credeti ca a fost scris articolul ? Nu ca sa se sesizeze jandarmii si sa posteze 2-3 prashitori la intrarea in camine ?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează