FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - RAPID, DUMINICĂ, DE LA 18:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Rapid e dependentă de Pancu » Surdu şi Deac au marcat de două ori mai puţin, dar sînt campioni la salarii

Pancu le va lipsi mult rapidiştilor la meciul cu Ceahlăul, de duminică
Pancu le va lipsi mult rapidiştilor la meciul cu Ceahlăul, de duminică

Articol de - Publicat sambata, 27 august 2011 00:00 / Actualizat sambata, 27 august 2011 17:46

Răzvan Lucescu i-a adus pe Romeo Surdu sau Ciprian Deac pentru a garanta un atac puternic pentru Rapid, dar începutul de sezon a demonstrat că ofensiva alb-vişiniilor e dependentă de "veteranul" Daniel Pancu, pe care nu-l va avea în meciul de la Piatra Neamţ, atacantul fiind suspendat

Lucescu jr. "i-a forţat" buzunarul lui George Copos şi le-a oferit contracte consistente unor jucători pe care miza şi la echipa naţională. Surdu cîştigă 250.000 de euro pe sezon la Rapid, aproape de 4 ori mai mult decît "Pancone", care ia 72.000 de euro. Ciprian Deac a fost convins cu 300.000 de euro să joace pentru alb-vişinii în acest sezon.

Surdu şi Deac au debutat în forţă pentru Rapid, ambii marcînd în prima etapă cu Vaslui, scor 3-0. Dar din etapa a 3-a, Pancu a jucat din nou rolul de salvator pentru echipa lui Lucescu jr.

 

Pancu "i-a scos" de fiecare dată

Intrat în locul lui Surdu în minutul 83,"Pancone" a adus victoria cu Petrolul şi a marcat cele 2 goluri din victoria Rapidului din etapa trecută cu Chiajna. Pancu a înscris şi singurul gol al Rapidului din meciul retur cu Slask, din play-off-ul Europa League.

Considerat la începutul sezonului un fotbalist pe care te poţi baza doar pe final de meci, Daniel Pancu este în acest moment atacantul de la care rapidiştii aşteaptă cel mai mult.

Pentru meciul cu Ceahlăul, Răzvan Lucescu va trimite în atac trio-ul format din Surdu - Cassio - Deac, care au împreună doar 2 goluri în acest sezon, faţă de 4 ale lui Pancu.

34 de ani a împlinit Pancu în luna august
72.000 de euro cîştigă Pancu la Rapid, al treilea cel mai prost plătit jucător din lot, după Straton şi Creţu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
filozoful
filozoful  •  28 August 2011, 17:01
Postat de misubv pe 27 August 2011, 18:47

de toata jena articolul. Se uita ca Surdu a centrat la golul lui Pancu cu polonezii. Nu e singura pasa de gol data de surdu daca nu ma insel. OMul a venit liber de contract, din cauza asta are si acel salariu. Felicitari rapidistilor pentru calificare. Sper sa va intalniti cu Steaua in finala si sa se termine 2-2, apoi penaltiuri.

APROB

marryan13
marryan13  •  28 August 2011, 15:09

Ce sugeram? Sa le scada salariile ca poate vor fi mai motivati sa dea gol :))

gabriel1912
gabriel1912  •  27 August 2011, 19:41

CITESC ARTICOLE DIN PRESA SPORTIVA DIN ROMANIA, INCERC SA FAC O COMPARATIE CU CE SE TIPARESTE PRIN ALTE PARTI, STAU SI MA GANDESC SI SINGURA MEA REACTIE LA UNELE ARTICOLE ESTE IDENTICA CU A FI INTR-O BISERICA, ADICA IMI FAC CRUCE ! CA ALA IA ATAT PE LUNA (DAR PE PAMANT CAT IA ?!?), CA ALALALT NUS TIU CAT PE SEZON (CARE SEZON, SECETOS SAU PLOIOS !?!). PARCA TOTI ZIARISTII AR FI IN PANA DE IDEI ! ALTCEVA NU AU DESPRE CE SCRIE ? II CHEAMA CUMVA PE TOTI DABIJA DE... II PHUTE GRIJA ! SAU TOTI SUNT FRATI NASCUTI DEE ACEEASI MAMA A TAMPITILOR CARE IN ROMANIA ESTE TOT TIMPUL GRAVIDA ! UN ZIARIST DESTEPT DACA NU ARE UN SUBIECT DESPRE CARE SA SCRIE TACE IN AIA MASII DIN GURA SI NU SCRIE !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează