FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapid, fără locomotivă » Pancu are din nou dureri la genunchi

Rapidul riscă să îl piardă din nou pe Pancu
Rapidul riscă să îl piardă din nou pe Pancu

Articol de - Publicat duminica, 29 iulie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 28 iulie 2012 22:07

Pancone acuză iar probleme la genunchiul la care a suferit o accidentare în returul sezonului trecut.

Daniel Pancu a lipsit în returul cu MYPA şi nu va face nici deplasarea la Galaţi, pentru întîlnirea cu Oţelul, programată mîine, la ora 20:20. La meciul cu Vaslui (2-2), ultimul bifat de el, atacantul care luna viitoare va împlini 35 de ani a resimţit dureri la genunchiul drept şi a fost înlocuit în minutul 69. Totul i se trage de la accidentarea suferită în martie, cînd a fost diagnosticat cu o întindere de ligamente. Atunci a stat în afara gazonului aproape trei săptămîni, timp în care a fost la tratament la Marijana Kovacevici, la Belgrad.

În vară, la începutul pregătirii, durerile i-au reapărut, iar controlul medical efectuat a arătat că avea apă la genunchi. Atacantul s-a speriat şi le-a mărturisit apropiaţilor: "Sper să reuşesc să termin şi acest sezon, pare ceva serios!".

În urmă cu o săptămînă, la partida cu vasluienii, din cauza suprafeţei de joc, genunchiul i-a creat din nou probleme. Acesta a fost şi motivul pentru care Sabău a răbufnit la finalul partidei: "E inadmisibil să jucăm pe un astfel de teren! E ruşinos!".

2 goluri a strîns Pancu în acest sezon, cîte unul în fiecare partidă oficială pe care a jucat-o, cu MYPA, la Bucureşti (3-1), şi cu Vaslui (2-2)

ALTE ŞTIRI DESPRE RAPID:

Heerenveen gîfîie
Adversara Rapidului din turul întîi preliminar al Europa League, Heerenveen, nu se descurcă prea bine în partidele amicale. Ieri, cu FC Koln, olandezii au pierdut, 2-0, bifînd cel de-al patrulea meci de pregătire consecutiv din această vară fără victorie. Celelalte trei au fost cu Germinal Beerschot (0-1), cu Waasland-Beveren (0-0) şi cu FC Eindhoven (1-1).

Inbox
- Renan Silva nu poate evolua pentru Rapid pentru că nu i-a ajuns "cartea verde". Motivul? Aceasta e blocată de impresarii săi din cauză că George Copos nu le-a plătit agenţilor comisionul.
- Burcă a suferit o ruptură musculară cu Vaslui şi nu va evolua luni, la Galaţi. Cel mai probabil, Sabău va miza pe un cuplu de fundaşi centrali format de Abrudan şi Oros.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (7)
bursuculvisiniu
bursuculvisiniu  •  30 Iulie 2012, 15:29

Pancone, mai treci o tura pe la tanti Mariana si hai la treaba, ca fara tine echipa e varza!

spqr1923
spqr1923  •  30 Iulie 2012, 10:58
Postat de rapid_visiniu pe 30 Iulie 2012, 01:06

+1 Pe langa faptul ca ne mai trebuie un portar si un fundas central,acum ne mai trebuie si un atacant.Dar stiti ceva?Pancu ne-a scos de atatea ori...si chiar daca este accidentat il bagam in poarta,in locul lu' Albut.Echipamentul il are deja de la Besiktas:)

interesanta idee

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  30 Iulie 2012, 01:06
Postat de cosmin-niko pe 29 Iulie 2012, 02:21

era de asteptat cat se ne mai scoate si pancone,mai avem nevoie de un portar,fundas central si varf impins daca vrem sa ne batem pt ceva anul acesta,altfel vom aceeasi echipa eterna combatanta la campionat care ocupa locurile 5-6 oricum jos palaria pentru PANCU,un jucator ce joaca doar din stiinta

+1 Pe langa faptul ca ne mai trebuie un portar si un fundas central,acum ne mai trebuie si un atacant.Dar stiti ceva?Pancu ne-a scos de atatea ori...si chiar daca este accidentat il bagam in poarta,in locul lu' Albut.Echipamentul il are deja de la Besiktas:)

Vezi toate comentariile (7)
Comentează