FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB

ANALIZĂ Apărare la disperare vs. atacuri în valuri la Rapid - FCSB: Au dat „bufa” de i-au durut unghiile!

Apărare la disperare vs. atacuri în valuri la Rapid - FCSB: Au dat „bufa” de i-au durut unghiile!
Apărare la disperare vs. atacuri în valuri la Rapid - FCSB: Au dat „bufa” de i-au durut unghiile!

Articol de - Publicat luni, 24 aprilie 2023 19:13 / Actualizat luni, 24 aprilie 2023 19:36

Așa a arătat repriza secundă a meciului Rapid - FCSB 1-0, în care a ieșit în evidență faptul că giuleștenii au avut ca singură strategie să bubuie mingea cât mai departe.

În prima repriză, partida Rapid - FCSB a fost mai echilibrată, ambele echipe având ocazii. Dar în partea secundă, practic, o singură echipă a fost pe teren: FCSB, care a jucat fotbal, a combinat, a creat ocazii mari. 

Cealaltă, Rapid, s-a apărat aproape continuu, în foarte multe momente chiar la disperare, singura tactică fiind să bubuie mingea cât mai departe de propria poartă.

Gazeta Sporturilor a analizat în detaliu repriza a doua a meciului, iar cifrele au fost zdrobitoare în favoarea roș-albaștrilor.

Rapid - FCSB 1-0: au ratat incredibil!

La ocazii, scorul a fost 6-1 în favoarea oaspeților, care au ratat incredibil: Omrani, șut peste din 5 metri (min. 46), O. Popescu, singur cu portarul, a trimis cu exteriorul, pe lângă poartă (49), Coman, singur în 6 metri, lateral stânga, a șutat, iar Moldovan a deviat în corner (50), Cordea, singur la 6 metri, a tras pe direcția lui Moldovan (67), Omrani, scăpat singur pe stânga, nu l-a putut învinge pe Moldovan (89) și Miculescu, deviere din 6 metri, pe lângă poată (90+3). 

În replică, giuleștenii au avut o singură oportunitate, când Dugandzic a deviat mingea din marginea careului mic, dar mingea a fost deviată în corner de Tamm.

Au dat "bufa" de i-au durut unghiile

Modul în care s-au apărat rapidiștii a fost greu de acceptat. Au oprit cu greu șarjele adverse, de cele mai multe ori doar bubuind mingea în jumătatea adversă sau în tribune. Am numărat nu mai puțin de 26 de astfel de degajări, dintre care doar 8 i-au aparținut lui Moldovan, fie prin repuneri de la 6 metri, fie prin reluarea a meciului prin lansări având mingea în mână. 

Ar rezulta 18 degajări la disperare în cele 50 de minute de joc efectiv. Adică una la 2,77 minute!

Morais, Onea, Săpunaru, Dr. Grigore, Kait, Funcho și compania au dat tare în ea, fără nicio intenție de a combina cu vreun coleg, ci doar să îndepărteze pericolul. La acest capitol nu au intrat respingerile în urma unor centrări ale adversarilor sau pasele lungi prin care rapidiștii au încercat să iasă cât de cât organizat din apărare.

Adio, titlu?! » Situație critică la FCSB: o singură dată a fost mai rău decât acum
FCSB
Adio, titlu?! » Situație critică la FCSB: o singură dată a fost mai rău decât acum
Inutil la golul Rapidului. Vedeta de la FCSB care și-a „sabotat” echipa în Giulești
RAPID - FCSB 1-0
Inutil la golul Rapidului. Vedeta de la FCSB care și-a „sabotat” echipa în Giulești

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
alessyo49
alessyo49  •  25 Aprilie 2023, 10:46

Mda, as fi curios cat plateste Jiji pentru osanalele astea penibile la adresa facesebeului ale acestor deontologi din presa! Jenant!

iinocentiu
iinocentiu  •  25 Aprilie 2023, 06:30

Au fost unele faze care pot fi discutate, dar nu a fost nimeni accidentat. Lamentarile fanilor fcsb-ului, din presa, ii fac pe jucatorii talentati ai lor, sa stea mai mult pe jos la faze banale si sa nu joace fotbal. Stimuleaza de ai senzatia ca au fost raniti grav.

ED_BAD
ED_BAD  •  25 Aprilie 2023, 01:41
Postat de vasilicagicacontra_1956 pe 24 Aprilie 2023, 22:04

Ocazia de pe traseul Onea, Emmers, Dugandzici ai vazut-o? Sau erai ocupat....

***, ***.. ***. care este mesajul acestui articol, ce vrei sa ne spui, de fapt? Ca oaspetii au fost atat de buni incat au luat bataie, nu? Felcitari pentru inutilitatea si inadvertenta informatiilor! Bravo! Multumim!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează