FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Rapid n-are nici măcar o echipă, dar a mai renunţat la doi jucători

Articol de GSP - Publicat joi, 22 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 22 ianuarie 2015 20:45

Patronul rapidist Valerii Moraru a renunţat la transferurile a doi fotbalişti care plecaseră în cantonamentul din Grecia cu echipa.

Este vorba despre fundaşul Hugo Emanuel Lopes şi de atacantul Jean Bryan Boukaka. Moraru a mers în Grecia pentru a discuta cu echipa şi le-a transmis celor doi că nu vor mai continua.

Şeful giuleştenilor a mai făcut o schimbare, mutînd al doilea cantonament, care trebuia să se dispute în Turcia, tot în Grecia, informează Dolcesport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
cipet
cipet  •  26 Ianuarie 2015, 11:50

stire pentru cei ce nu mai pot de grija Rapidului. Rapidul are 11 jucatori si disputa doua meciuri amicale,luni 26 ian. cu Marek Dupniţa, locul 11 din Bulgaria, şi joi 29 ian. unul cu Skoda Xanthi.

ipsilante
ipsilante  •  23 Ianuarie 2015, 01:00

Degringolada in care se afla ce-a mai ramas din fostul mare club este fara iesire. Cu un "stapan" rupt de realitate si parca decupat din desene animate, Rapid nu reuseste sa stranga nici macar de o echipa fara rezerve, desi timpul trece si unele divizionare isi vor incheie, la sfarsitul acestei saptamani, primul stadiu de pregatire, cu meciuri de verificare semnificative. Citesc si ma crucesc cum unii peluzari giulesteni inca mai vorbesc despre salvare desi inca NU AU ECHIPA! Cat de dus sa fii, ca sa crezi ca ULTIMA clasata, inexistenta FIZIC, deci fara echipa constituita, s-ar mai putea salva, cand anul asta urmeaza sa retrogradeze 6 (SASE) echipe?

conasu_boeru
conasu_boeru  •  22 Ianuarie 2015, 21:55
Postat de jim_b_brown pe 22 Ianuarie 2015, 20:49

Pai nu toti avem 70 de ani, oricum valahul i-a prins, el iti poate da detalii .

Eu am vrut sa spun ceva, voi întotdeauna intelegeti altceva...tipic ! Tu cat ai 13 ani, ca asa pare din logica ?

Vezi toate comentariile (31)
Comentează