FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapid nu vrea să se despartă de Marius Constantin » "Jos mîinile de pe Spartan!"

Articol de , - Publicat luni, 20 decembrie 2010 00:00

Florian Walter îl doreşte pe Marius Constantin la U Cluj, dar Copos nici nu vrea să audă de un transfer al preferatului său


Invidioşi pe Dinamo, care şi-a acoperit o gaură în buget de 1,5 milioane de euro prin vînzarea lui Adrian Cristea la Universitatea Cluj, rapidiştii sperau ca finanţatorul Florian Walter să le facă şi lor o propunere de transfer. N-a fost nevoie să aştepte prea mult pentru că patronul "şepcilor roşii" l-a sunat pe George Copos ca să se intereseze de Marius Constantin (26 de ani). Copos însă l-a refuzat categoric!

Clauză de două milioane de euro
Dinu Gheorghe i-a transmis la GSP TV să ia legătura cu el, dacă doreşte să cumpere pe cineva de la Rapid: "Hai să vorbim, să cumperi şi de la noi, pe Copos îl conving eu". Apoi, preşedintele din Grant a devenit serios: "Marius are o clauză de reziliere în valoare de două milioane de euro, iar Marcos Antonio e foarte greu de cumpărat. Totuşi, poate găsim o variantă".

Surse autorizate susţin că alb-vişiniii i-au propus clujenilor pe Ştefan Mardare (23 de ani) şi pe Ricardo Fernandes (32 de ani), ambii stoperi fiind deja anunţaţi că nu fac parte din planurile lui Şumudică.


200.000 de euro pe sezon cîştigă Marius Constantin la Rapid, fiind cel mai bine plătit român din lot, alături de Lazăr


"Noi avem nevoie de fundaşi, iar în Giuleşti sînt apărători buni. E posibil să luăm pe cineva de acolo"
Florian Walter, finanţator U Cluj


"Băjenaru e cap de listă"
Mijlocaş la Gloria Bistriţa, Liviu Băjenaru (27 de ani) e din ce în ce mai aproape de Rapid. "Îl vrem, e prima noastră opţiune! Dacă-l aducem pe el, nu-l mai luăm pe Mureşan, nu ni-i permitem pe amîndoi", a spus Dinu Gheorghe. Fotbalistul a declarat în Gazeta de duminică: "Mă simt capabil să joc în Giuleşti, sper ca domnul Pădureanu să mă lase să plec. Abia aştept să lucrez iar cu Şumudică".

Şantaj pentru Lazăr şi Bozo
Costin Lazăr şi Vladimir Bozovici trebuie să semneze prelungirea angajamentelor la reunirea programată pe 10 ianuarie. În caz contrar, şefii din Grant intenţionează să nu-i ia în cantonamentul din Spania pe jucătorii de 29 de ani. Cei doi intră la 1 ianuarie în ultimele 6 luni de contract. Şumudică spune că e de acord cu decizia conducerii: "Nu pot să mă bazez pe nişte fotbalişti care nu sînt sută la sută cu gîndul la fotbal".

Inbox

- Transferul lui Răduţă la Tîrgu Mureş e din ce în ce mai aproape să se realizeze. Giuleştenii s-ar putea alege cu 50.000 de euro pentru împrumutul atacantului pînă la vară, cînd vor mai primi încă 400.000 de euro pentru un transfer definitiv.
- Dinu Gheorghe explică de ce Rapid nu va avea probleme cu banii la începutul anului: "Vom supravieţui cu suma pe care o vom primi din drepturile TV. Din aprilie ne va fi mai greu". Giuleştenii urmează să încaseze 900.000 de euro.
- Rednic e aşteptat săptămîna aceasta la discuţii pentru a negocia transferurile lui Cesinha şi Grigorie. "Acceptăm să ne despărţim doar de unul singur şi numai în cazul unui transfer definitiv", a spus "Vamă".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
chr508
chr508  •  20 Decembrie 2010, 14:15

@rapidule te rog eu mult sterge-ti contul ca faci RAPIDUL de ras. App vezi ca orasul Cluj e in Transilvania nu in Moldova. Tu cand ai trecut ultima data pe la scoala? Nu de alta, dar esti cam certat cu scrisul corect.

rapidule
rapidule  •  20 Decembrie 2010, 13:15

ce sa cumpere moldoveni asti da la noi iei nu are bani sa stea in prima divizie si vrea sa cumpere jucatori da la noi rapid nu ie da vanzare

Vezi toate comentariile (2)
Comentează