FOTBAL  »  Superliga  »  

CFR oferă 700.000€ pentru Aurelien Collin

Articol de GSP - Publicat joi, 15 iulie 2010 00:00

Oficialii din Gruia pregătesc un ultim transfer de senzaţie pentru Liga Campionilor: Aurelien Collin (24 de ani, 1,85 metri) de la Vitoria Setubal.

Poreclit "Aurelio", francezul este un fundaş de picior drept polivalent, care poate activa atît în centrul apărării, dar şi ca fundaş de bandă. Portughezii sînt decişi să accepte oferta de 700.000 de euro propusă de campioana României, însă vişiniii mai trebuie doar să-l convingă pe jucător să vină în România.

Crescut în suburbii
Povestea vieţii lui Aurelio ar putea fi reprodusă într-o peliculă de film, asemănîndu-se în multe privinţe cu cea a lui Tony. Născut într-o suburbie din Ile-de-France, într-o familie modestă, Collin, împreună cu fratele său geamăn Damien, a luptat de mic pentru a se realiza în viaţă. Mama sa a insistat să termine şcoala, dar a murit chiar cînd jucătorul îşi susţinea examenul de bacalaureat. Aurelio are un fizic de invidiat şi petrece multe ore suplimentare în sala de forţă.

3 goluri a marcat Aurelio pentru Vitoria Setubal în 19 partide disputate sezonul trecut

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
sharpe
sharpe  •  15 Iulie 2010, 13:01

presa sportiva din romania,o umila sluga stelista....sunt sigur ca jurnalistii amatori(asa cum ne dovedesc din ce in ce mai des ca sunt), nu i-ar confunda niciodata pe aurolacii de langa cimitirul ghencea,cu super-campionii din tg. mures,buzau sau oradea....halal presa

raul82io
raul82io  •  15 Iulie 2010, 09:03

ori rapidul ori cfr cluj ar trebui sa isi schimbe culorile. a ajuns lumea sa ii confunde :)). oricum, daca vine jucatorul asta la "visinii", ma duc in cluj sa vad cum joaca in Giulesti :))

sordel_georgel
sordel_georgel  •  15 Iulie 2010, 08:47

Doamne cata ignoranta la un ziar ce se vrea numarul 1 .... Cu se poate frate sa scrii asa ceva ? Sunteti atat de incapabili incat cei care verifica (daca or fi si astia) sa nu aiba habar de numele echipelor din L1 ? Incredibil !!! Eu ca cititor al acestui site ma declar jignit de felul cum creati stiri despre fotbal cel putin !

Vezi toate comentariile (21)
Comentează