FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - SEPSI 1-1

VIDEO + FOTO Alexandru Ioniță II l-a salvat pe Mihai Iosif în prelungiri! Cum arată clasamentul Ligii 1 ACUM

Rapid și Sepsi Sf. Gheorghe au remizat, scor 1-1, în primul meci al rundei cu numărul 26 din Liga 1. Alexandru Ioniță II a semnat reușita giuleștenilor în prelungirile partidei. +19   FOTO
Rapid și Sepsi Sf. Gheorghe au remizat, scor 1-1, în primul meci al rundei cu numărul 26 din Liga 1. Alexandru Ioniță II a semnat reușita giuleștenilor în prelungirile partidei.

Articol de , - Publicat vineri, 11 februarie 2022 21:41 / Actualizat vineri, 11 februarie 2022 22:05

Rapid și Sepsi Sf. Gheorghe au remizat, scor 1-1, în primul meci al rundei cu numărul 26 din Liga 1. Alexandru Ioniță II a semnat reușita giuleștenilor în prelungirile partidei. 

AICI, programul și rezultatele etapei 26 din Liga 1

S-au strâns două luni de când Rapidul n-a mai simțit gustul celor 3 puncte în L1, se agață totuși, timid, pe brânci, de parcursul imaculat din startul sezonului și își face planuri de play-off. Pentru a nu scurtcircuita visul elitei campionatului încă din primul an era nevoie de victorie cu Sepsi. Covăsnenii, cu griji de retrogradare la un moment dat, puteau ajunge pe turnantă să aspire din nou la play-off, ceva normal pentru ei dacă cântărim bugetul, condițiile, achizițiile.

Colțescu s-a răzgândit! L-a eliminat pe Albu, deși avea intenția să-i arate doar „galben”
Rapid - Sepsi
Colțescu s-a răzgândit! L-a eliminat pe Albu, deși avea intenția să-i arate doar „galben”

Rapid, remiză in-extremis în disputa cu Sepsi

Scurtcircuitul se putea întâmpla în minutul 13. Găsit în 7 metri de Eder, Aganovic, omul bun la toate la Sepsi, a lovit sănătos mingea cu capul, sub bară. Deja obișnuită parada lui Moldovan. A câta oară? Unde ar fi fost Rapidul fără el?

La fel de important pentru Rapid ca și croatul pentru Sepsi. Azi închizător, cum a și început anul 2022, a 5-a poziție pentru el doar în acest sezon. A început sezonul ca mijlocaș stânga, l-a continuat ca mijlocaș central, fundaș și mijlocaș dreapta. Cumva i se repetă istoria de la FCSB, când doar portar nu intrase. 

Tiptil, Sepsi a presat-o pe Rapid. A încercat mai mult, a părut echipa mai matură, mai capabilă să scoată maximum. Parada lui Horațiu Moldovan, apoi "gheata moale" a lui Dumitrescu, au ținut tabela intactă. „Underul" covăsnenilor, servit de Bărbuț, s-a „rușinat" de cât de liber era, în ce poziție bună ajunsese. A lovit prea fricos și prea puternic, mult peste.

Sepsi, pedepsită de Rapid în prelungiri

Matematica Rapidului a servit multe necunoscute pentru play-off din minutul 33. Inutil, spre tușă, la 60 de metri de poartă, Albu l-a scos din joc pe Achahbar. Intrare tare, din spate, Colțescu pregătise cartonașul galben. Apoi, văzând că olandezul lui Sepsi e groggy, a schimbat decizia. Eliminare pentru Rapid, o oră de joc în 10, într-un moment în care victoria e obligatorie. Culmea, în 10 oameni, ca și cu UTA, Rapid a fost mai periculoasă până-n pauză. Vojtus și R. Ilie au ratat pe rând.

+15 FOTO

Cursul reprizei secunde părea ușor de intuit. Doar părea, în ciuda faptului că în nici 5 minute giuleștenii au primit gol. Centrare lungă, la a doua bară, a lui Bărbuț, unde Ștefănescu a câștigat duelul "piticilor" din teren. I-a luat fața lui Onea și a înscris. Din nou Rapidul a jucat mai curajos, mai avântat, în inferioritate. Fragilă și fricoasă, Sepsi a trăit periculos, iar în prelungiri a fost pedepsită. Alexandru Ioniță II a profitat de ieșirea hazardată a lui Niczuly și a egalat. 

Cum arată clasamentul în Liga 1, după Rapid - Sepsi 1-1

FINAL » Rapid - Sepsi 1-1

  • Au marcat: Al. Ioniță II 90+1 /Ștefănescu 50
  • Click AICI pentru statistici
  • VIDEO cu cele mai importante faze
  • Alexandru Albu a fost eliminat în minutul 33, după o intrare din spate asupra lui Anass Achahbar. „Centralul” Colțescu arătase inițial doar cartonașul galben, dar a revenit după ce a văzut că accidentarea fotbalistului olandez este una serioasă.

Rapid - Sepsi » Echipele de start

Rapid: H. Moldovan - Onea, Săpunaru, Dr. Grigore, J. Morais - Al. Albu, Kait - Sefer, Marzouk, R. Ilie - Vojtus 
Rezerve: Drăghia - Belu Iordache, Dandea, Goge, R. Moise, Al. Ioniță II, Ad. Bălan, Pănoiu, Carnat 
Antrenor: Mihai Iosif 

Sepsi: Nizuly - Dimitrov, Ninaj, Bg. Mitrea, A. Dumitrescu - E. Gonzales, Aganovic - Bărbuț, Achahbar, M. Ștefănescu - Al. Tudorie 
Rezerve: Began, R. Ispas, Vașvari, Tincu, Damșcan, Luckassen, Golofca, N. Păun, Ashkovski 
Antrenor: Cristiano Bergodi

Stadion: Orăşenesc (Mioveni)
Arbitru: Colţescu Sebastian (Craiova) / A1: Neacşu George Florin (Câmpulung Muscel); A2: Badea Marius (Râmnicu Vâlcea)

+15 FOTO

Mai multe știri din Liga 1: 

Becali, acuzat! De ce ar spune că-l vrea cu orice preț pe Omrani: „Ați observat ce se întâmplă în ultimul timp?”

Coșmarul lui Stoican! De ce Dinamo tremură din toate încheieturile

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (30)
 •  11 Februarie 2022, 23:37
Postat de fairplayromania pe 11 Februarie 2022, 23:13

Felicitări Rapid !!! Respect echipelor care joacă pe teren ! Rapid, UTA, Sepsi, FCU singurele echipe care merită se joace in Liga 1. Gruparea Omenia ar trebui să îsi facă liga ei si sa joace ....pe la nunţi sau unde vor ei. Cu Rapid, UTA, Sepsi si FCU putem să progresăm in fotbal...atît cit se poate.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dfhjhsyu
dfhjhsyu  •  11 Februarie 2022, 23:36

Iosife asa faci mah ??? Tii borcanul cu miere ??

dfhjhsyu
dfhjhsyu  •  11 Februarie 2022, 23:34
Postat de 22cea pe 11 Februarie 2022, 23:00

Tine borcanul :)))

Asa face ?? Saracul =)))

Vezi toate comentariile (30)
Comentează