FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Becali, acuzat! De ce ar spune că-l vrea cu orice preț pe Omrani: „Ați observat ce se întâmplă în ultimul timp?”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 februarie 2022 09:59 / Actualizat miercuri, 09 februarie 2022 11:26

Marius Bilașco (40 de ani), director al departamentului de scouting de la CFR Cluj, crede că Billel Omrani (28) va rămâne în Gruia. Referitor la declarațiile lui Gigi Becali (63), care a vorbit despre aducerea francezului la FCSB, Bilașco spune că scopul este destabilizarea campioanei.

Marți, Gigi Becali, patronul de la FCSB, a anunțat că în eventualitatea vânzării lui Florin Tănase în străinătate, i-ar oferi lui Omrani până la 400.000 de euro la semnătură pentru a veni liber de contract la echipa sa.

În această dimineață, Marius Bilașco, oficial al clubului din Gruia, a comentat situația lui Omrani. Atacantul francez a intrat în ultimele 6 luni de contract și amână să semneze prelungirea înțelegerii cu CFR Cluj.

Dan Petrescu, luat la rost: „Ai 10 puncte avans, transferi jucători încontinuu și spui că pierzi campionatul? O nebunie!”
CFR CLUJ
Dan Petrescu, luat la rost: „Ai 10 puncte avans, transferi jucători încontinuu și spui că pierzi campionatul? O nebunie!”

Marius Bilașco: „Cred că Omrani va accepta oferta de la CFR Cluj”

„Eu văd posibilitatea ca el să plece, dar cred că în final va accepta oferta pe care clubul i-a făcut-o. Poate va fi îmbunătățită. El a fost foarte deschis cu noi în ceea ce am discutat. Se gândește și la viitorul lui, la faptul că poate câștiga mai mulți bani, și noi trebuie să înțelegem asta. Deocamdată pune în balanță și performanța sportivă, există un echilibru”, a spus Bilașco la GSP Live.

Strict despre afirmațiile lui Gigi Becali, Bilașco spune că încearcă să destabilizeze campioana:

„Teoretic, poate semna cu orice echipă, dar cred că nu va pleca. Ăsta este feelingul meu. Dacă există declarații, poate au un anumit scop, să destabilizeze! Ați văzut că în ultimul timp au existat constant aceste lucruri. E normal, suntem echipa de pe primul 1, care a dominat 4 ani campionatul din România. Trebuie să ne obișnuim cu aceste lucruri”.

Billel Omrani evoluează pentru CFR Cluj de 5 ani și jumătate. Ardelenii l-au adus în 2016 de la Marseille, club la care atacantul cu origini algeriene a crescut. Omrani a adunat 198 de meciuri, 47 de goluri și 28 de pase decisive în tricoul lui CFR Cluj.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Viorel Hizo, secrete din vestiarul Rapidului: „Mihai Iosif era sub aripa lui Fane Iovan, îi căra mereu geanta! Fane era om de cursă lungă”

Abia ajuns la Voluntari, Budescu pregătește terenul pentru un transfer în vară: „Mă văd jucând acolo, dacă vor și ei”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
dodo001
dodo001  •  09 Februarie 2022, 19:07
Postat de Costel Ivascu pe 09 Februarie 2022, 17:49

Bilasco un cățeluș care cunoaște toate măgăriile întâmplate la toate campionatele câștigate.

Ce magarii băi, esti penibil!

482761529217904
Costel Ivascu  •  09 Februarie 2022, 17:49

Bilasco un cățeluș care cunoaște toate măgăriile întâmplate la toate campionatele câștigate.

ang3ldev1l0
ang3ldev1l0  •  09 Februarie 2022, 16:33

Marius Bilașco, adica personajul de la *** care umbla cu plicurile pe la usile arbitrilor ;))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează