FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - UTA 4-1

„Cu alți 3-4 jucători ca el, mă băteam la titlu, e sufletul echipei!” » Mircea Rednic nu înțelege cum a gândit-o Rapid: „E clar, nu s-au bazat deloc”

Claudiu Micovschi, în stânga, autorul golului arădenilor cu Rapid +24   FOTO
Claudiu Micovschi, în stânga, autorul golului arădenilor cu Rapid

Articol de - Publicat joi, 29 februarie 2024 08:38 / Actualizat joi, 29 februarie 2024 10:26

Mircea Rednic (61 de ani) este extrem de încântat de Claudiu Micovschi (24), extrema pe care Rapid a cedat-o la UTA sub formă de împrumut.

În vara lui 2023, Rapid l-a repatriat pe Claudiu Micovschi, fotbalist care petrecuse ultimii 8 ani și jumătate ai carierei în Italia. Fotbalistul de bandă nu a rămas în Giulești, fiind cedat la UTA sub formă de împrumut.

Bătaie cruntă în Giulești » Război pe stradă între ultrașii celor de la Rapid, Steaua și UTA: 4 persoane rănite, 5 autoturisme avariate
Rapid - UTA
Bătaie cruntă în Giulești » Război pe stradă între ultrașii celor de la Rapid, Steaua și UTA: 4 persoane rănite, 5 autoturisme avariate

În tricoul arădenilor, Micovschi a luat ochii, cu 6 goluri și 3 pase decisive în 21 de apariții în campionat. A punctat inclusiv seara trecută, în Giulești, la 1-4 cu Rapid.

La conferința de presă, Rednic a fost întrebat cum i-a convins pe cei de la Rapid să nu introducă în contractul lui Micovschi o clauză care să-i interzică acestuia să joace contra lor.

Așa au procedat giuleștenii cu Rareș Pop și Cătălin Vulturar, ceilalți jucători pe care i-au cedat temporar la Arad.

Mircea Rednic nu înțelege cum a gândit-o Rapid: „Cu alți 3-4 ca Micovschi, mă băteam la titlu!”

„Nu a fost greu. E clar că nu s-au bazat deloc pe Mico, din moment ce l-au lăsat la noi și n-au pus nicio clauză”, a răspuns Rednic.

„Puriul” a dezvoltat: „Ați văzut că la următorii jucători (n.r. - Vulturar și Pop) s-au gândit. Era o clauză în care trebuia să plătim (n.r. - ca să poată fi folosiți Vulturar și Pop), dar avem nevoie de bani”.

În fine, Rednic și-a exprimat aprecierea față de Micovschi: „Mico jucase și în meciul tur foarte bine. E sufletul echipei, mi-e drag de el. Își face treaba, dacă mai aveam 3-4 ca el mă băteam la titlu!”.

UTA a adunat 37 de puncte în cele 28 de meciuri din acest sezon. Arădenii au doar un punct sub U Cluj, ocupanta ultimului loc de play-off. Au rămas două etape din sezonul regulat, în care elevii lui Rednic vor da piept cu FCU Craiova (acasă) și Dinamo (deplasare).

Ce urmează din vară pentru Claudiu Micovschi?

În momentul în care transferul la Rapid s-a oficializat, Micovschi se declara încântat de oportunitatea ivită:

S-a tot discutat despre transferul meu la Rapid. De la bun început am spus că îmi doresc să vin aici. Sunt foarte bucuros că s-a concretizat transferul meu la Rapid.

Galeria și tot ceea ce se întâmplă în Giulești au contribuit foarte mult la decizia mea de a veni aici.

Au fost mai multe cluburi care mi-au făcut oferte și care mă doreau, dar nu se poate compara nimic cu Rapidul, este cea mai iubită echipă din România.

Claudiu nu se aștepta în acel moment să fie împrumutat la altă formație. Rămâne de văzut dacă va reveni la Rapid în vară, având în vedere concurența acerbă pe pozițiile pe care poate evolua el.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Kevin Luckassen, laude pentru galeria Rapidului: „Cea mai frumoasă atmosferă din România”

Tot despre Rapid - UTA:

Rednic îi dă o singură șansă Rapidului la titlu: „Doar din cauza lor pot pierde cei de la Steaua campionatul. Gigi mai filosofează, mai schimbă... Cine știe?”
UTA
Rednic îi dă o singură șansă Rapidului la titlu: „Doar din cauza lor pot pierde cei de la Steaua campionatul. Gigi mai filosofează, mai schimbă... Cine știe?”
Duckadam l-a pus la punct pe rapidist: „Jenant! Fii bărbat și spune-o”
RAPID
Duckadam l-a pus la punct pe rapidist: „Jenant! Fii bărbat și spune-o”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
MaxiP
MaxiP  •  29 Februarie 2024, 14:09

Se bate el la titlu de cand se stie, dar mai mult retrogradeaza echipe. A dat niste declaratii conform carora avea toate argumentele sa incurce Rapidul aseara, n-a avut nicio sansa. Mi se pare un "papitoi" mai mare ca MM Stoica, nu inteleg de ce mai sunt angajati astfel de oameni. Sunt ferm convins ca nici nu se multumesc cu bani putini.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează