FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - OŢELUL, MÎINE, 20:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Rapid va cîştiga 500.000€ de la Super Bet!

Articol de - Publicat joi, 05 august 2010 00:00

Atît vor primi în acest sezon rapidiştii de la noul sponsor, Super Bet, dacă vor reuşi cel puţin o calificare în cupele europene.

Lazăr şi compania vor evolua cu Oţelul avînd inscripţionate pe piepturi sigla noului sponsor oficial din Giuleşti, compania de pariuri sportive Super Bet.

În urma contractului ce va fi semnat azi, de la ora 14:00, la Crowne Plaza, alb-vişiniii vor încasa 500.000 de euro, cu tot cu bonusuri de obiectiv. Rapid îşi va amortiza astfel mai bine de un sfert din suma cheltuită în această vară pe cele nouă transferuri, în total 1,8 milioane de euro. Aseară, la 19:00, elevii lui Şumudică au avut programată şedinţa foto în noile echipamente.

Gruparea din Grant a rămas fără sponsor principal pe tricouri la finalul sezonului trecut, deoarece înţelegerea cu o altă firmă de pariuri sportive, Unibet, nu a mai fost prelungită. Rapidiştii primeau 100.000 de euro lunar de la vechiul sponsor.

70 este numărul total al agenţiilor Super Bet de pe teritoriul ţării, primele apărînd pe piaţă în urmă cu un an

Iordache, la Liga a III-a
Pus pe lista de transferuri în această vară, stoperul Adi Iordache (29 de ani) se pregăteşte de cîteva zile cu gruparea din Liga a III-a Atletic Bradu. Fundaşul central va ajunge sub comanda lui Mircea Rednic în Azerbaidjan, la Hazar Lankaran, dacă va accepta condiţiile financiare propuse de azeri.

"7.000 de rapidişti, peste 25.000 de stelişti!"
Marius Şumudică vrea ca suporterii să ia cu asalt stadionul la meciul cu Oţelul. "Am mare nevoie de public, mai ales după ce am pierdut doi jucători importanţi, Cesinha şi Marius Constantin. Mizez pe o atmosferă cum numai în Giuleşti poţi vedea. Cu 7.000 de giuleşteni în tribune va fi o atmosferă mai ceva decît ce au făcut cei 25.000 de fani ai Stelei la meciul cu Craiova", a declarat "principalul" din Grant.

"«Vamă»? Atitudine mizerabilă!"
Patronul Braşovului, Ioan Neculaie, s-a luat de conducătorii Rapidului, supărat că nu şi-a primit toţi banii pe cei 5 jucători ajunşi în Giuleşti de sub Tîmpa în această vară. "Copos vrea să facă pe interesantul cînd zice că planeta se scufundă. Georgică, nu se scufundă! Dinu Gheorghe a avut o atitudine mizerabilă", a tunat Neculaie la sportro, fără a detalia. "Mă surprinde ce spune patronul Braşovului, la cîţi bani a luat pînă acum de la Rapid. Mai avem să-i dăm 150.000 de euro", a replicat "Vamă".

>> Mihai Roman şi Sburlea au acuzat probleme musculare la ultimele antrenamente, însă rapidiştii sînt optimişti că-i vor putea recupera pentru meciul de mîine seară, cu Oţelul.
>> Pe www.rapidişti.ro, suporterii giuleşteni pot cîştiga o minge dacă ghicesc scorul corect al partidei cu gălăţenii. Cel mai indicat scor de fani, pînă aseară, era 2-0.
>> Dinu Gheorghe: "Dacă Dani Coman va fi declarat jucător liber de contract şi el va vrea să vină, îl aşteptăm cu braţele deschise".
>> "Nu am avut probleme deocamdată cu arbitrii, dar mă deranjează că cei de la Comisii  judecă preferenţial. Rapid a fost amendată pentru torţele aprinse de suporteri în tribune, Dinamo, nu!", a acuzat "Vamă" la sportro.
>> Preşedintele Oţelului, Marius Stan, despre Robert Dumitru, "centralul" delegat la meciul din Giuleşti: "Nu am avut pînă acum probleme cu acest arbitru. Dacă însă va greşi, să o facă şi în favoarea noastră". :)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
manuz09
manuz09  •  05 August 2010, 09:52

o gramada de bani!!:D i-al pe coman si J.P.ANDRADE!!!daca-l i-a steaoaiaputeti sa va da-ti demisiile si tu vama si copos!!FZR!!!

vasi21
vasi21  •  05 August 2010, 06:44

trebuiue sa dati tot ceea ce aveti mai bun pt a ajunge macar in europa in acest sezon si sa facem treaba buna nu sa ne facem de rahat,multa bafta Rapid

shumi_panco_gool
shumi_panco_gool  •  05 August 2010, 03:15

criza ...criza...dar chiar asa mare realizare este sa gasesti un sponsor de 500 000...e cam putin...sper sa fie doar un inceput...nu suntem barcelona sa jucam cu unicef pe tricouri

Vezi toate comentariile (5)
Comentează