FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapidist de Crăciun » Şiman i-a promis lui Copos că i-l lasă pe Curelea împrumut pînă la vară

Curelea se va întîlni cu rapidiştii peste trei etape, cînd va veni cu Sportul în Giuleşti
Curelea se va întîlni cu rapidiştii peste trei etape, cînd va veni cu Sportul în Giuleşti

Articol de , - Publicat vineri, 11 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 10 noiembrie 2011 17:52

George Copos e mult mai implicat în treburile Rapidului de cînd Dinu Gheorghe a părăsit clubul.

Patronul n-a stat cu mîinile în sîn şi s-a ocupat să-şi onoreze promisiunile către Răzvan Lucescu. După ce a depus actele pentru a obţine un împrumut de la bancă în vederea achitării tuturor restanţelor salariale către jucători, grija lui Copos a fost să rezolve o altă doleanţă a antrenorului: aducerea unui vîrf de careu.

Boss-ul din Grant a redeschis pista "studentului" Costin Curelea şi a negociat din nou cu Vasile Şiman. Apropiaţi ai finanţatorului din Regie susţin că în această iarnă fotbalistul va fi lăsat mai mult ca sigur în alb-vişiniu sub formă de împrumut pe 6 luni. Copos şi Şiman bătuseră palma pentru atacantul de 27 de ani şi înaintea începerii sezonului, însă n-au avut timp să mai înregistreze transferul pînă la finele perioadei de transferuri. Ca să nu rişte un nou caz "Varga - Bălan", cei doi au amînat afacerea pentru pauza dintre tur şi retur. În atacul rapidist se va elibera în această iarnă cel puţin un loc, Sburlea şi Cassio fiind pe picior de plecare.


"Nu va fi nici o problemă din partea mea dacă domnul Şiman îmi găseşte o echipă din Liga 1. N-am preferinţe, nu sînt nici rapidist, nici stelist, nici dinamovist"
Costin Curelea, atacant Sportul

"La jumătatea acestei luni voi analiza şi voi comunica celor din conducere concluziile mele în privinţa lotului, dacă şi unde ar mai fi nevoie de întăriri"
Răzvan Lucescu, antrenor Rapid

Peste Cassio, sub Pancu
Parametru Curelea Cassio Pancu
Meciuri 11 7 11
Goluri 3 0 4
Pase de gol 0 2 1
Şuturi pe poartă 12 2 17
Şuturi la poartă 34 5 28
* statistică valabilă în acest sezon

Răzvan admite că vrea un portar
După ce a fost nevoit să-i folosească în ultimele partide pe tinerii Straton (22 de ani) şi Drăghia (21 de ani), deoarece Coman a fost accidentat, Lucescu jr. spune că doreşte să i se mai aducă încă un goalkeeper. "Am luat în calcul posibilitatea că Dani Coman se poate accidenta, mi s-a spus că se va căuta o soluţie, dar nu ne-am grăbit, pentru că avem nevoie de o strategie. Deocamdată avem încredere în portarii tineri, n-avem altă soluţie", a spus antrenorul Rapidului la Dolce Sport.

Copos e noul "Vamă"
De cînd Dinu Gheorghe a plecat de la Rapid, George Copos a preluat o parte din sarcinile pe care le avea fostul preşedinte executiv. Astfel, patronul din Giuleşti e mai aproape ca oricînd de echipă, mergînd în dese rînduri la antrenamente. "Lucrurile au intrat pe un făgaş normal, îl simţim pe domnul Copos mult mai aproape", a spus Burcă. La finalul meciului cu Tîrgu-Mureş (2-0), finanţatorul a mers în vestiar şi i-a felicitat pe jucători pentru victorie, promiţîndu-le că în cîteva zile vor fi cu salariile la zi.

"Să nu forţăm obiectivele!"
Dacă la începutul mandatului său în Grant, Răzvan Lucescu spunea că vrea titlul, Cupa României şi un parcurs cît mai lung în Europa League, acum antrenorul şi-a schimbat discursul: "O echipă are nevoie de timp pentru a creşte, jucătorii trebuie să se cunoască. Nu trebuie să forţăm prea mult obiectivele, pentru că se creează presiune. Totuşi, cu o atitudine corectă, putem lupta pînă la final pentru titlu şi Cupă".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (17)
suedezu90
suedezu90  •  14 Noiembrie 2011, 13:07

pai se vede cat de atacant esti daca tu din 7 meciuri ai 2 suturi pe poarta si 5 spre poarta...nici macar 1 sut pe meci...vorbesc bineinteles despre cassio varzas! o vorba spune ca pentru a inscrie trebuie cel putin sa tragi la poarta, ori el nu o face deloc! si nici cu pasele de gol nu ne-a omorat...deci sa plece cassio si sa ramana sburlea daca e sa alegem intre cei doi...parerea mea!

sylar_1923
sylar_1923  •  11 Noiembrie 2011, 22:19
Postat de 1... pe 11 Noiembrie 2011, 01:45

Nu sti nici acum ce este rrompid? este "echipa" tuciuriilor care a facut furori in divizia B

ia zi tu de la ce vine 1 ?? eu cred ca tu vrei no. 1 la behaieli !! nu imi vine sa cred cat de ignoranti sunteti VOI TOTI stelemistii. im primul rand RAPID a jucat in B pentru ca am fost persecutati de comunisti, in timp ce steoaiei ii erau bagate trofee FALSE in vitrina datorita protectorului vostru CEAUSESCU. asta e un FAPT care o sa ti-l orice batran care stie fotbal. si chiar si asa in B Rapid era cea mai iubita echipa, am jucat cu 40 de mii pe Republicii in B in timp ce clubul tau bolsevic ca sa PARA ca are fani bagau cu forta militari si jucau cu tribunele verzi. si iti sugerez sa nu vorbesti de "tuciurii" atata timp cat il aveti ca idol pe CACATUSH SI NICOLITA ! HAI PA MINTE

pancone84
pancone84  •  11 Noiembrie 2011, 14:05

Curelea nu e mare jucator. Pai are 27 de ani si ce performante? A dat si el cateva goluri in liga 1, doar e atacant. Bine, imprumut merge, dar nu il vad deloc salvatorul atacului nostru.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează