FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapidiştii îşi menţin boicotul: "Ne-am hotărît: nu mergem la Constanţa!"

Herea, Oros, Ioniţă şi Roman nu vor mai ieşi de la vestiare.
Herea, Oros, Ioniţă şi Roman nu vor mai ieşi de la vestiare.

Articol de - Publicat vineri, 19 aprilie 2013 00:00 / Actualizat joi, 18 aprilie 2013 19:23

Atacantul Ovidiu Herea spune că echipa îşi menţine decizia de a nu face deplasarea la Constanţa, pentru meciul cu Viitorul, programat sîmbătă.

Situaţia de la Rapid rămîne critică şi jucătorii sînt decişi să nu se prezinte la meciul din această etapă, indiferent de consecinţe: "Chiar dacă protestăm în continuare faţă de ceea ce se întîmplă, respectăm programul impus de domnul Rada. Ne-am antrenat, dar ne menţinem decizia de a nu ne prezenta la meciul cu Viitorul. Nu ne e teamă că vom fi acuzaţi de alte cluburi că nu respectăm competiţia. Mai rău decît ce ni se întîmplă ce poate fi?", a mărturisit Ovidiu Herea la Digi.

Fotbalistul a dat, indirect, un ultimatum conducerii, în cazul în care clubul îl mai vrea la echipă. "Aş rămîne dacă ar veni un nou investitor sau s-ar rezolva problemele cu banii şi ar fi stabilitate. Altfel, mă gîndesc să plec în străinătate", a încheiat Herea.

Dacă nu se vor prezenta la meci, giuleştenii vor pierde la "masa verde", cu 0-3.

"Pe domnul Copos nu l-am mai văzut din vara anului trecut. Nu regret că am rămas la Rapid, dar nici nu credeam că clubul va ajunge în această situaţie" (Ovidiu Herea, atacant Rapid)

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (17)
catzulinho
catzulinho  •  19 Aprilie 2013, 21:57

ORDINARILOR, rapidistii sunt deja la Constanta, am vorbit cu un jucator (fost la Rapid II ca sa va dau un mic indiciu) pe FB !

catzulinho
catzulinho  •  19 Aprilie 2013, 20:11
Postat de ghandalf pe 19 Aprilie 2013, 12:25

: Gruia Stoica s-a dus la Pro Rapid ca să premieze egalul făcut cu echipa viitoare campioană :))) Deci, după tot can-can-ul , până la urmă e cum am zis eu : se prezintă . Că sunt încă prea rupți de oboseală e altă chestiune , dar pun pariu că nu vor mai alerga în niciun meci ca la cel cu Steaua !

Ia uita-te ce fac, raspund la un comentariu comentariului meu, nu s-a mai intamplat asta de luni de zile :)))). Ziceam de suporteri, ca s-au dus inainte de meciul cu bistrita la Pro Rapid, ca s-o fi dus si Gruia sa-i premieze, asta n-avem de unde stii cu siguranta (sau poate s-a spus si n-am prins eu, in fine). La constanta va fi Rapidul din deplasare : 0-1 daca functioneaza autobaza si 1-1 daca nu functioneaza autobaza. Alte scoruri inseamna ca n-a functionat nimic si ca echipa gazda a fost mai buna. Trebuie sa batem sa vina 3 pct si sa multumeasca suporterii. Rapidul exista doar pt suporteri, asa este din '23 pana incoace, asa scrie in carti si asa spunem noi ca e deci asa e ce PLN :))))

ghandalf
ghandalf  •  19 Aprilie 2013, 12:25
Postat de catzulinho pe 19 Aprilie 2013, 12:06

Rapid II nu mai exista, vreau sa spun ca cei spui tu n-are cum sa se intample pt ca nu mai avem juniori. Lasand la o parte dilema se prezinta nu se prezinta, ca suporter si observator totodata al acestui fenomen, spun : Rapidistii s-au dus dupa ei la Pro Rapid sa le spuna raspicat "Noi suntem cu voi si va sustinem neconditionat", dupa asta Grigorie replica "Nu se pune problema ca vreodata sa nu ne prezentam la vreun meci". Daca se vor prezenta se va adeveri vrajeala presei pt a 10000 oara, daca nu se vor prezenta va fi jale, le vor sari suporterii in cap, va iesi scandal mare spre imens.

: Gruia Stoica s-a dus la Pro Rapid ca să premieze egalul făcut cu echipa viitoare campioană :))) Deci, după tot can-can-ul , până la urmă e cum am zis eu : se prezintă . Că sunt încă prea rupți de oboseală e altă chestiune , dar pun pariu că nu vor mai alerga în niciun meci ca la cel cu Steaua !

Vezi toate comentariile (17)
Comentează