FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapidiştii lovesc în conducere: "Am sperat să-şi facă treaba pînă la urmă, dar nu s-a întîmplat asta" :(

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 mai 2013 00:00 / Actualizat sambata, 11 mai 2013 15:54

Rapidiştii nu au luat licenţa şi, dacă ultima instanţă la care pot apela, TAS, nu va da altă decizie, vor juca în liga secundă în sezonul următor.

Rapidiştii au avut astăzi o surpriză plăcută, aproximativ 100 de copii venind să se întîlnească cu idolii din Giuleşti. Marian Rada a atacat dur conducerea clubului după ce vestea că Rapid nu va primi licenţa a devenit oficială: "Nu ne mai gîndim nici la licenţă, nici la insolvenţă cînd vedem atîţia copii în jurul nostru, atîta bucurie cînd îşi întîlnesc idolii. Noi ştiam că nu vom lua licenţa, dar am sperat că cei din conducere îşi vor face treaba pînă la urmă, dar din pacate nu s-a întîmplat acest lucru.", a declarat Marian Rada, conform digisport.ro.

"O să jucăm la fel pînă la finalul campionatului. Pînă acum jucam pentru cupele europene sau aveam bani? Nu, deci nu se schimbă nimic în jocul nostru. Sper ca la final aceşti jucători minunaţi să îşi găsească echipe şi să plece unde e mai bine pentru ei, iar cu cei care vor rămîne, vom merge mai departe. Vedem la finalul sezonului dacă rămîn, încă nu am luat nicio decizie.", a spus Marian Rada.

Herea a părut mult mai dezamăgit după decizia Comisiei şi a anunţat că va pleca la finalul sezonului: "Ne pare rău, e foarte trist că s-a luat această decizie, nu credeam vreodată că o să văd Rapidul într-o astfel de situaţie. Anul trecut cînd mi-am prelungit contractul, nu aş fi crezut că s-ar putea întîmpla asta. Aş fi făcut pariu cu oricine că nu se va ajunge aici. Noi vom juca pînă la finalul campionatului cum am făcut-o şi pînă acum. Dacă Rapidul ar fi în prima ligă şi s-ar rezolva situaţia, aş juca oricînd pentru această echipă. Dacă nu se va rezolvă nimic, voi încerca să îmi găsesc echipă şi să îmi continui cariera".

Citește și:

Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League
Liga Campionilor
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după finala Ligii Campionilor » Conflictul izbucnit la final, nu s-au putut opune
Liga Campionilor
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după finala Ligii Campionilor » Conflictul izbucnit la final, nu s-au putut opune
Londra nevralgică » 3 momente care au umbrit Wembley-ul, în seara în care britanicii erau datori cu reparația morală
Liga Campionilor
Londra nevralgică » 3 momente care au umbrit Wembley-ul, în seara în care britanicii erau datori cu reparația morală

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (38)
hanibal
hanibal  •  12 Mai 2013, 07:02

Conducerea Rapidului a jucat teatru ieftin tot timpul in speranta ca va gasi un fraier sa cumpere Rapidul in conditiile impuse de Copos. Nu cred ca va reusi Copos inca o teapa si din cauza asta vor suferi jucatorii si vor fi dezamagiti fanii ... care vor fi din ce in ce mai putini. Pacat de echipa.

daniel84
daniel84  •  11 Mai 2013, 23:14
Postat de dani223 pe 11 Mai 2013, 21:35

croncanitoarelor o s-a ne fie tare dor de voi.......poate va desfintati draq de tot.neputinta voastra de ani de zile ne provoaca scarba.

asta este campionatul cel m-ai puternic,steaua contra steaua2,sau vaslui,k restul echipelor au cam disparut parca a trecut Samantha si a strambat din nas,o sa se m-ai califice nationala Romaniei la un turneu final cand o zbura porcu ;cu campionatul asta de rahat

daniel84
daniel84  •  11 Mai 2013, 23:08
Postat de nitoimihairomeo pe 11 Mai 2013, 19:51

cred ca ar trebui sa nu mai acceptam toate magariile din fotbalul nostru ! ar trebui sa trecem la epurarea fenomenului fotbalistic de nenorocitii care il populeaza ! Sa luam atitudine fratilor ! foarte frumos a vorbit Rada ! omul si-a facut datoria ! fara Craiova , fara Rapid , fara Poli ..... Ce-o mai urma sa vina?!?

urmeaza petrolul si dinamo,sa fie pe placul vostru k va bucurati la raul altuia desi alte echipe au stat m-ai bine de jumate din existenta lor in liga 2 -a sau a-3-a

Vezi toate comentariile (38)
Comentează