FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CONCORDIA 2-1

Rapidiştii nu cred în povestea celor de la Chiajna cu plîngerea la TAS: "Nişte maimuţăreli"

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 iulie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 14 iulie 2013 11:43

Ionuţ Chirilă a declarat la conferinţa de presă că echipa sa îşi menţine poziţia şi e convins că va cîştiga la TAS dreptul de a juca în prima ligă.

Rapidiştii, care au învins la baraj cu 2-1, cred că acest lucru nu este posibil. Daniel Pancu spune că totul a fost o strategie de a slăbi adversarul înaintea partidei.

"Nu există aşa ceva, ştim cu toţii regulamentele, a fost doar un război psihologic de joasă factură, nişte maimuţăreli le spun eu, şi din partea lor, şi din partea celor de la Iaşi", a spus Pancu, potrivit dolcesport.ro

Cei de la Chiajna reclamă faptul că Rapid, neavînd licenţă pentru Liga 1, n-ar fi avut dreptul să joace barajul.

"Din punctul de vedere al regulamentului, eu cred că vom cîştiga la TAS" - Ionuţ Chirilă, antrenor Concordia

 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (24)
risc_mix
risc_mix  •  14 Iulie 2013, 23:34

Mai oameni buni aici nu e loc de interpetrari.Conform directivelor UEFA,cluburile nu pot activa in liga 1 fara LICENTA.Ori,la ora asta,Rapid nu are LICENTA iar licentierea nu se face prin meciuri inventate de mafiotii di lpf.Deci acel meci caragios nu putea sa dea licenta niciunei echipe.Punct.Deci rgulamentar,Rapid e in liga 2.Nu stiu daca chiajna trebuie sa fie in Liga 1 si nu ma intereseaza

arcasul
arcasul  •  14 Iulie 2013, 19:59

Oare nu-i rusine lui Pancu sa zica asa ceva? .Pana mai ieri il "blestema " pe Copos si zicea ca acest baraj nu trebuie sa se joace , acum o da la intors , pacat , il credeam un om drept , cu caracter , dar se pare ca e unul din aceia , din giulesti .De ce cei de la Chiajna sa nu-si caute dreptatea acolo unde intradevar se judeca pe fapte , acte si dreptate ? Pancule , cat de mult te-am apreciat ca jucator de fotbal , atat de mult te detest acum .

andrei.f
andrei.f  •  14 Iulie 2013, 18:49

Oare de ce a mai introdus, FRF şi Liga, pe uşa din dos, pe ţiganii din Giuleşti, în ligaI ? Noi ne-am săturat de "meciuri" desfăşurate pe stadionul din Giuleşti, cu scuipaţi şi pietre aruncate în teren. RUŞINE, RUŞINE !

Vezi toate comentariile (24)
Comentează