FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapidiştii nu mai au tarife reduse la telefon » În grup nu mai e gratis

Cesinha, Rapid
Cesinha, Rapid

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2010 00:00

Conducerea le-a transmis jucătorilor că nu vor mai putea beneficia de tarifele reduse la telefon garantate pînă acum de club

Giuleştenii nu mai ştiu cum să facă economie! Ultima găselniţă? Au umblat la abonamentele jucătorilor! De ieri, Lazăr şi compania şi-au pierdut facilităţile la telefoanele mobile date de la club şi vor trebui să achite facturi mult mai mari dacă vor dori să le utilizeze.

"Cei de la Vodafone şi-au retras sprijinul. Oricum, băieţii plăteau ce vorbeau, doar că nu vor mai putea beneficia de anumite facilităţi, cum ar fi tariful de grup", a explicat preşedintele CA, Ion Taban.

Pentru ca totuşi să le păstreze jucătorilor numerele actuale de telefon, oficialii alb-vişinii au optat pentru abonamentele cele mai ieftine, fără nici o facilitate şi cu tarifele de convorbire cele mai mari. "Asta este, nu ne convine, acum o să folosim acele telefoane doar ca să primim apeluri. Altfel, ne rup la bani", au comentat elevii lui Nae Manea.

Măsurile de criză de la Rapid nu se opresc aici. După şedinţa de ieri, alţi 6 oameni, de la Centrul de Copii şi Juniori, îngrijitori de la teren şi de la spălătorie, au fost anunţaţi că vor rămîne şomeri, victime ale restructurării la nivelul clubului.

"Copos să nu pună presiune"
Juliano Spadacio simte că 2010 e anul Rapidului. "Pentru a lua titlul nu e nevoie ca domnul Copos să pună presiune pe noi, aşa cum a anunţat. Ştim ce-avem de făcut ca să terminăm campionatul pe primul loc. Avem un retur întreg la dispoziţie ca să recuperăm cele 3 puncte distanţă faţă de lider, plus că am înţeles că ne vin şi întăriri", a spus brazilianul, care a adăugat: "Vin direct de pe plajă, sînt un pic mai grăsuţ, dar pînă la meciul cu Poli Iaşi voi fi în formă maximă".

NOUTĂŢI DIN GIULEŞTI
>> "Închizătorul" Mamadou Diakite a pierdut avionul, astfel că n-a mai ajuns ieri la Bucureşti şi e aşteptat să sosească abia azi. Fotbalistul din Mali va vizita baza de pregătire şi stadionul, urmînd să decidă dacă va semna cu Rapid sau nu.
>> "Rapid are puterea să ia titlul anul acesta, sîntem la mică distanţă de primul loc. Faptul că Manea a rămas în continuare antrenorul nostru e un lucru benefic", a declarat ieri Helder, la sosirea în România. (Corina Marinaş)
>> Ion Taban: "Îl aşteptăm pe Gauracs la antrenamente joi, cel tîrziu! Să sperăm că nu va mai apărea nici o surpriză în privinţa transferului său, deşi în viaţă nu eşti sigur decît de moarte".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  13 Ianuarie 2010, 08:40

Adica noi muritorii de rand ne permitem 10-15 euro pentru un abonament cu mii de minute incluse, dar un fotbalist care castiga suta de mii de euro pe an sta la mila clubului si nu-si poate face singur abonament? Astia sunt platiti cumva cu bani de Monopoly?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează