FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapidiştii nu sînt lăsaţi să discute cu presa: "Zotta ne-a ameninţat!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 10 ianuarie 2013 21:22

Rapidiştii s-au reunit aseară la baza Pro Rapid şi au aflat de la Constantin Zotta că dacă vor discuta cu presa vor fi amendaţi.

Chiar dacă şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al Rapidului în luna decembrie, Constantin Zotta va rămîne în club pînă luna viitoare, atunci cînd îi va expira preavizul din contract. Acesta i-a sunat pe jucători cu o zi înainte de reunire şi le-a spus că dacă vor discuta cu presa despre problemele din Grant vor fi amendaţi.

"Zotta ne-a sunat şi a început să ne ameninţe că dacă discutăm cu presa ne va da amenzi. De clubul ăsta se alege praful şi Zotta stă să ne pîndească dacă vorbim la telefon! Amatorism total, abia aştept să ne dea liberi Comisiile Ligii şi să scăpăm de astfel de oameni, care ne-au vînat mereu pentru a găsi un motiv să ne amendeze", a declarat ieri un jucător sub protecţia anonimatului. Mai mult Zotta a interzis accesul presei ieri la reunirea echipei. Motivul? "Şi-aşa n-aveţi ce vedea!".

INBOX
- Marian Rada a semnat un contract pe un an şi jumătate cu Rapid. Acesta va ocupa, în continuare, funcţia de antrenor principal şi i se va da libertate deplină la echipă. Asta înseamnă că antrenorul va fi cel responsabil cu venirile, plecările şi va stabili programul echipei.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
andystar
andystar  •  11 Ianuarie 2013, 21:17

Zotta i-a mancat banii lui COpos degeaba !

forza_1923
forza_1923  •  11 Ianuarie 2013, 16:54
Postat de energydrik pe 11 Ianuarie 2013, 03:29

Parca Petrescu a antrenat la voi inainte de Urziceni, il huiduiati sa plece ca va calca in picioare blazonul... si chiar a plecat la cererea suporterilor. Acum are salariu anual mai mare decat valoreaza clubul Rapid :) CE MAI INTORSATURA!

Ma indoiesc ca are salariu de 20 de milioane de euro pe an. In plus, Petrescu a antrenat doar un an la Sportul inainte sa vina la noi, prea putin, nu a avut suficienta experienta pentru o echipa precum Rapid. Peste 2 ani a fost dat afara si de la Wisla Cracovia, dupa doar un tur de campionat, prin urmare, oricum nu ar fii avut mari performante la noi, unde campionatul este ceva mai puternic.

dnbstep
dnbstep  •  11 Ianuarie 2013, 12:19
Postat de nefertem pe 11 Ianuarie 2013, 09:59

Da, au fost amenintati jucatorii ca vor pati... ce? Asa se poate scrie orice si-apoi mentiona "asta a zis un jucator de la echipa X sub protectia anonimatului". Nu asa se face presa, cu informatii neverificabile din surse anonime.

gsp = cancan

Vezi toate comentariile (10)
Comentează